Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (2.91 secunde)
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
www.libertatea.ro informeaza: ... Un barbat a injunghiat mai multe persoane in orasul Turku, aflat in sudul tarii. Agresorul a fost impuscat de politisti. Anchetatorii au stabilit ca incidentul este unul de natura terorista.
www.libertatea.ro informeaza: Inainte de 1989, la fiecare 23 august, de ziua Romaniei, sute de mii de oameni chinuiti de lipsuri erau scosi in strada si transformati in figuranti ai unor spectacole grandioase, de preamarire a conducatorului iubit, Nicolae Ceausescu.
www.libertatea.ro informeaza: Un bebelus din Iasi a murit in timpul slujbei de botez. Tragedia a avut loc in acest weekend si copilul a facut stop cardio-respirator, in momentul in care a fost bagat in cristelnita.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
www.libertatea.ro Nanotehnologia este un domeniu de varf al industriei mondiale. Este vorba despre folosirea in diferite domenii a unor particule mai mici de 10 la minus noua metri. ... Desi este o stiinta tanara, cercetariile pe acest domeniu sunt destul de avansate in Romania.
Noi dovezi legand OZN-urile de armele nucleare(Autor: ... FARCAS) Investigatorul relatiei dintre OZN-uri si armele nucleare - Robert Hastings - a distribuit in 2016, in reteaua I-Team din Las Vegas, un nou documentar in care aduce dovezi in sustinerea ideii ca OZN-urile monitorizeaza armele nucleare.
La RTV, un spectacol de un penibil absolut: ... Bun inteles, la casa fostului rege din Elvetia nu se intampla nimic, fostul monarh se odihneste in frigiderul morgii de cativa ani.
www.libertatea.ro informeaza: ... La audieri, in fata politistilor, pedofilul din lift a dat o declaratie socanta: De ani de zile iubesc copiii, a spus acesta. Pedofilul din lift a fost prins luni de politisti.
FARCAS) Pe 17 decembrie 1969, Fortele Aeriene ale Statelor Unite (USAF) anuntau ca si-au incetat programul de investigare a fenomenului OZN si ca, de aici incolo, nicio agentie guvernamentala, inclusiv cele militare, nu vor mai cerceta rapoarte OZN.
FARCAS) Ufologul australian Paul Dean, despre care am amintit si saptamana trecuta, a devenit, in ultimii 20 de ani, expert in ceea ce priveste asa-numitele fisiere OZN guvernamentale.
Ce a rezultat din proiectul secret OZN (Autor: ... FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN.
www.libertatea.ro informeaza: Dana Chera, fosta Grecu, a devenit mama pentru a treia oara, sambata, 21 iulie, dupa ce a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.
BERBEC Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune. Spre seara, incerci sa te relaxezi in compania partenerului de cuplu.
FARCAS) In perioada 2009-2013, Ministerul Apararii al Regatului Unit a desecretizat, inainte de termen, 210 dosare OZN, continand peste 55.000 pagini de documente. Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55.
FARCAS) Comentam, saptamana trecuta, un articol postat in luna iunie 2018 de colonelul in retragere John B. ... o personalitate marcanta a cercetarilor de granita din SUA, in particular ale fenomenului OZN.
Cele mai bune si cele mai rele femei dupa zodie Reactiile si obiceiurile personale ale femeilor sunt influentate de zodii. Potrivit astrologilor, influenta pe care o au astrele, cand vine vorba de personalitatea unei femei, este foarte mare.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa convoace, pentru saptamana viitoare, o sesiune parlamentara extraordinara, a declarat presedintele Camerei, Bogdan Olteanu.
FARCAS) Oficialitatile, in particular cele americane, au depus, inca din anii 1950, eforturi sustinute pentru a convinge marele public asupra faptului ca nu exista OZN-uri.
google-analytics.com