Cautare

3636 de rezultate pentru "judet dolj" (8.21 secunde)
Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Abia luni s-a votat modificarea statutului si schimbarea denumirii institutiei din Camera de Comert si Industrie "Oltenia" in Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Autoritatile spun ca ploile din ultimele zile au salvat mare parte din culturile de primavara, însa nu au avut efect asupra celor de toamna, majoritatea compromise.Potrivit prefectului de Dolj Nicolae Giugea, situatia zonelor afectate de seceta prelungita din acest an s-a ameliorat datorita precipitatiilor abundente cazute în ultimele zile.
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
Noi, la Dolj, ne axam pe comertul cu cereale si cu produse energetice", a precizat directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Eugen Calinoiu.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... "In momentul de fata, toate cele 111 localitati din judet au un ortofotoplan in format digital.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Cate drumuri de pamant sunt in judet? ... E Gorjul un judet sarac, dar cu oameni bogati sau e un judet bogat cu oameni saraci?
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Reprezentantul guvernului in teritoriu la Dolj detine doua functii importante in acelasi timp.
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
google-analytics.com