Cautare

59299 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (6.07 secunde)
Pentru ca nu putea fi un raport de 8 la 5, respectandu-se algoritmul, PDL va ceda un loc de secretar PSD si raportul va fi de 7 la 6", a explicat senatorul liberal.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Constantin Nita, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a declarat ca ministerul sau va pastra doar doua agentii in subordine, ANPC si OSIM, iar numarul de posturi va scadea cu 200 din cele 680 cate are ministerul in momentul de fata, urmand sa fie disponibilizate aproximativ 130 de persoane.
Obiectul disputei l-a reprezentat prevederea noului Regulament, conform careia componenta Biroului Permanent al Senatului se mareste cu doua posturi de chestor.
"Ne dorim largirea organigramei prin infiintarea acestor compartimente, nu neaparat prin infiintarea de noi posturi. ... Prefectul de Dolj a facut deja o propunere in acest sens catre Ministerul Administratiei si Internelor, insa pentru modificarea organigramei prefecturilor este nevoie de o hotarare de guvern.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari. ... Ca urmare a reanalizarii actului normativ, membrii Colegiului Director al DGASPC au aprobat vinerea trecuta infiintarea a sapte posturi de manager de caz, in afara celor 1.155 existente.
Fata de anul trecut, numarul de posturi din Primaria Craiova a fost suplimentat cu trei, ajungand la 509, dintre care trei de demnitate publica (primar si viceprimari), 441 de functii publice (din care 52 functii de conducere si 389 de executie) si 65 de functii contractuale (63 de executie si doua de conducere).
Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de ieri Ordonanta de Urgenta pentru modificarea OG nr. ... Masurile de reorganizare vor conduce la reducerea a 125 de posturi de la 875 la 750, dintre care 60 de posturi de conducere si 65 de posturi de executie.
De altfel, in prezent, Garda Financiara nu mai are decat 5 posturi vacante, in timp ce numarul celor care au dat Garda in judecata este de ordinul zecilor.
Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000. ... Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Conform Institutului pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii (2003) pg. ... • Invata sa foloseasca violenta pentru a obtine ceea ce doresc de la persoanele semnificative din viata lor;
Gaselnita concursurilor care i-au innobilat pe mare parte dintre ei cu aura de functionari publici le confera, in acelasi timp, si o amnezie (probabil temporara) vizavi de cele petrecute in 2005.
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
Este bine stiut ca unii din elevi, in special cei de liceu, chiulesc de la ore si stau la cite un pahar cu alcool si o tigara in crismele aparute cu mare ingaduinta pe linga unitatile de invatamint.
Evenimentul care l-a adus la Constanta pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu - venit, potrivit gurilor rele, si din alte motive, mai putin de… veselie, asa, cum a fost, pentru Alianta, ceremonialul de investire al noului prefect - a avut cateva momente "de gratie”.
Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Insa, cei care primesc o pensie mai mare de 1. 700 de lei, vor fi obligati sa opteze in termen de 15 zile pentru pensie sau salariu la stat", a afirmat Emil Boc.
google-analytics.com