Cautare

59307 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (5.20 secunde)
Potrivit lui Borbely, UDMR a avut un scor electoral de 5,52 la suta pe tara, a obtinut patru posturi de presedinte de consilii judetene, iar obtinerea celui de-al cincilea a depins de circa o mie de voturi.
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Mai exact, in continuare, "durerea" cea mare a pedelistilor, si anume ca PSD refuza sa dea sefia Inspectoratului Regional de Stat in Constructii unui pedelist - Gigi Chiru (foto), a ramas nerezolvata.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. ... "In programul meu a intervenit ceva de ultima ora, iar vizita mea la Constanta a fost amanata”, a declarat, pentru "Replica”, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Ceea ce se intimpla in Combinat stirneste interesul celor mai multi dintre locuitorii orasului, tinind cont de faptul ca aici lucreaza circa 16.000 de galateni, iar societatea este cea mai mare din Romania.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, adica structura de conducere a organizatiei judetene, s-a intrunit ieri seara pentru a discuta coordonatele campaniei electorale pentru europarlamentare, care debuteaza azi, 8 mai a.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
Judetul Valcea a primit un milion de lei pentru organizarea referendumului national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu, referendum ce are loc pe 19 mai 2007. 720.000 lei din aceasta suma sunt prevazuti pentru cheltuielile de personal, iar 280.000 lei sunt destinati cheltuielilor materiale.
din Craiova si opt profesori-antrenori au plecat ieri la Herculane pentru un cantonament montan Incarcati cu genti mari, spadasinii chiar cu armele, 40 de elevi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
In deschiderea activitatilor, profesorul Lungoci Toma, inspector de specialitate in cadrul ISJ Dolj, a vorbit despre etapele integrarii europene a Romaniei si despre semnificatia acestei zile.
Pentru anul 2007 Primaria Galati are la dispozitie peste 6 milioane de lei pentru investitii in invatamintul preuniversitar. ... Suma aceasta, de 6 milioane de lei, este peste bugetul ce trebuie sa fie alocat de Primarie in mod normal pentru utilitati publice.
Directorul adjunct al Scolii Chiciora, din judetul Gorj, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca a permis organizarea si desfasurarea de adunari publice electorale nedeclarate in incinta unitatii de invatamant.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
In primul rand e clar pentru toata lumea ca orice guvernare (mai putin actuala, si asta nu din considerente morale, ci pentru ca nu are cu ce) isi impune oamenii pe functiile publice.
Faza interjudeteana a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta va avea loc joi si vineri pe Stadionul "Municipal" din Targu Jiu. Competitia este organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj.
Liberalul a declarat ca, desi functia detinuta la banca este mai avantajoasa din punct de vedere material decat cea de prefect, isi doreste sa faca ceva pentru judetul Constanta. ... Este o provocare pentru mine si vreau sa imi pun abilitatile la incercare.
Pentru unele persoane acest lucru ar putea fi numai o gluma proasta, insa Ministerul Justitiei, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si ONG-urile din Romania, incearca sa treaca de la vorbe la fapte, astfel incat incepand cu luna viitoare - iunie, in licee va fi demarat un proiect pilot prin care liceenii sunt invatati sa lupte impotriva coruptiei.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
In aceste conditii, am adus la cunostinta opiniei publice faptul ca cei doi inspectori sunt cercetati de Serviciul Politiei Economice de luare de mita si trafic de influenta, fapt infirmat cu vehementa de fostul inspector general adjunct al ISJ Constanta, Constantin Caracoti.
google-analytics.com