Cautare

338 de rezultate pentru "investi ii 8n rominia" (3.20 secunde)
Daca nu investim in educatie, vom investi in penitenciare. Mediul de afaceri format din sectoarele cheie - sanatate, IT, sport, ar putea reprezenta motorul unei educatii de calitate.
Pe de alta parte sunt zone ale economiei romanesti care au dovedit o rezistenta neasteptata la criza, mai ales in domeniul productiei auto si al pieselor de schimb pentru industria auto. Agricultura si industria alimentara raman in continuare sectoare atractive, unde se poate investi, mai ales in produsele bio.
De asemenea, BCR a luat in considerare si posibilitatea de a investi in instrumente ale pietei de capital internationale, existind doua posibilitati.
La finele anului trecut directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, anunta ca pina in 2009 se vor investi in societate peste 15 milioane de euro.
Securitatea perimetrala, o activitate ce dubleaza paza operatorilor Mai putin cunoscut pana acum este prejudiciul impresionant adus companiei de stat de decizia aberanta a ministrului Mitrea de a investi in achizitionarea si punerea in exploatare a unui scaner cu raze X pentru controlul rapid al containerelor ce sosesc in Portul Constanta Sud.
Firma îi are în prezent ca principali asociati pe Eva Imad Jaffal (68,85%), o tânara de 23 de ani, de cetatenie franceza, si pe Jaffal Imad Mahmoud (23,53%), alti actionari fiind Norma Abas Choeib (6,27%) si Nasser Eddine Talal Ali (1,33%), alt actionar fiind Rauta Elena Camelia - cu un procent nesemnificativ.
Firma îi are în prezent ca principali asociati pe Eva Imad Jaffal (68,85%), o tânara de 23 de ani, de cetatenie franceza, si pe Jaffal Imad Mahmoud (23,53%), alti actionari fiind Norma Abas Choeib (6,27%) si Nasser Eddine Talal Ali (1,33%), alt actionar fiind Rauta Elena Camelia - cu un procent nesemnificativ.
Procter & Gamble va investi cel putin 100 de milioane de dolari in constructia celei de-a doua fabrici din Romania a grupului, la Urlati, in judetul Prahova, unitatea urmand sa isi inceapa activitatea in 2010.
Foarte probabil si trimestrul II al anului 2009 va marca o continuare a cresterii negative ceea ce se traduce oficial in recesiune, doua trimestre consecutiv de crestere negativa;
Criteriul care va elimina multi competitori sau ii va determina sa se asocieze este cel referitor la cifra de afaceri. ... Suma totala care se va investi in cei peste 130 de kilometri, cat are drumul, se ridica la 396 de milioane de lei.
Banii economisiti ii vom investi in altceva. Ar trebui ca in trei-patru luni sa fie gata totul. Va fi organizata si licitatie pentru a desemna artistul care sa realizeze statuia", a spus primarul Antonie Solomon.
Tot ca un exercitiu de imaginatie, cu aceasta cetatenie si popularitatea de care dispune peste Prut, presedintele Traian Basescu ar putea deveni chiar presedintele Republicii Moldova dupa 2015, dupa ce ii expira al doilea mandat in Romania (Constitutia Moldovei prevede ca presedintele trebuie sa aiba, la preluarea functiei cetatenie de cel putin 10 ani).
Cu toate ca studiul de fezabilitate al drumului a relevat faptul ca ar fi nevoie de 240 de miliarde pentru reabilitarea completa a acestuia prin asfaltare, CJ Dolj nu va investi mai mult de 50 de miliarde de lei vechi.
fie iti schimbi partenerul, fie ii sugerezi actualului as se schimbe. ... Din pacate, argumentele tale nu par sa ii impresioneze si va trebui sa te straduiesti mai mult ca sa le demonstrezi ca ai avut dreptate.
Saptamana aceasta vei avea asteptari realiste legat de veniturile tale si banii pe care trebuie sa ii primesti. ... Unii veti putea investi bani in imbunatatiri aduse casei.
Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.
El a declarat la Constanta ca, in acest fel, Alianta doveste a€žminciuna ca intr-adevar vor investi in infrastructura si in proiecte de dezvoltare la nivelul intregii taria€œ.
Primarul a anuntat ca o companie belgiana si-a anuntat disponibilitatea de a investi 50-60 milioane euro pentru un cazan care sa asigure apa calda pe timp de vara, discutiile fiind intr-un grad avansat.
"Era vorba de simpozioane cu privire la energia alternativa si la stimularea comunitatilor de a investi in alte surse de energie, precum cea eoliana.
In plus, chinezii si-au aratat disponibilitatea de a investi in Romania, ceea ce este foarte bine. Noi, oricum, am avut dintotdeauna relatii foarte bune cu China", a spus deputatul PRM.
google-analytics.com