Investitorii interesati de preluarea pachetului de actiuni detinut de stat la Automobile Craiova trebuie sa depuna scrisorile de intentie la sediul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) pana cel mai tarziu la 25 aprilie.
Documentele vor contine informatii de prezentare a activitatii investitorului si o scurta descriere "a motivatiei de a investi la Automobile Craiova", precizeaza AVAS.
Pretul va reprezenta principalul cri-teriu din grila de evaluare pentru departajarea competitorilor la privatizarea Daewoo Craiova, iar potentialii investi-tori trebuie sa aiba o cifra individuala de afaceri de minimum 10 miliarde de euro pe an pentru a fi acceptati sa depuna oferte, au declarat recent pentru Mediafax surse oficiale.
Pentru depunerea ofertelor vor fi acceptate doar companii cu o cifra de afaceri anuala de minimum 10 miliarde de euro si care produc cel putin un milion de autoturisme pe an. Investitorul va trebui sa asigure o productie la Craiova de 100.000 de autoturisme dupa primii doi ani de la privatizare si de 200.000 de unitati dupa o perioada de patru ani. (D.E.)