Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (3.35 secunde)
"In legatura cu eventualele consultari pe care le-ar putea organiza presedintele Romaniei, avem foarte mari dificultati in a raspunde pozitiv unei eventuale invitatii, cu atat mai mult cu cat presedintele, in ultima perioada, s-a afisat ca agentul electoral al PD.
Gheorghe Funar si-a exprimat speranta ca presedintele rus, Vladimir Putin, impreuna cu chinezii, "sa puna piciorul in prag" in Consiliul de Securitate al ONU si sa nu fie recunoscuta independenta Kosovo.
Potrivit cererii de reexaminare, Traian Basescu solicita, "pentru pastrarea coerentei legislative in acest domeniu", ca Ziua Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului (15 august) sa fie declarata la randul sau sarbatoare legala. "Aceasta este o sarbatoare declarata legal nelucratoare in zece tari europene:
Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
Continuandu-si seria intalnirilor cu cetatenii orasului, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit sambata in zona Amzacea, insotit de un grup de candidati democrat-liberali pentru functiile de consilieri municipali.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor sustine ca ancheta trebuie sa vizeze cheltuirea unor sume de catre Principele Radu in calitatea sa de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, in perioada 2002-2008.
Liberalii sustin ca, prin intermediul fluturasilor, alegatorii sunt invitati sa participe la o tombola la care pot castiga ca premii excursii in Spania.
Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
Conducerea Partidului Popular (PP, dreapta, principalul partid de opozitie) si liderul sau Mariano Rajoy (foto) nu sunt direct implicati in aceste scandaluri, dar conservatorii isi vad evaporandu-se avantajul politic obtinut in ultimele luni, din cauza crizei economice grave care afecteaza tara si care ii pune in dificultate pe socialistii aflati la putere.
Initiativa arata ca cetatenii romani care au drept de vot si au implinit, "pana la ziua de referinta inclusiv", varsta de 18 ani au dreptul nu doar de a alege, dar si de a fi alesi in Parlamentul European.
Potrivit conducerii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, in primele doua luni ale acestui an a fost decontata, pentru serviciile medicale, suma de 53.
Reprezentantii guvernului sustin ca negocierile vor fi finalizate in doua saptamani, urmand ca FMI sa trimita guvernului, la inceputul lunii aprilie, scrisoarea de intentie pentru incheierea unui acord de tip stand-by pe o perioada de doi ani.
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Autoritatile locale vor sa aduca investitorii in oras, prin infiintarea unui parc industrial la periferie. ... Autoritatile locale din Segarcea - Dolj intentioneaza sa dezvolte un parc industrial pentru a aduce investitori in oras, a anuntat primarul Nicolae Popa.
Liderii partidelor de guvernamant au convenit asupra principiilor ce vor fundamenta Legea salarizarii in sectorul bugetar, stabilindu-se ca proportia dintre cel mai mic si cel mai mare salariu din sistem sa fie de 1 la 15, reducere substantiala fata de proportia de pana acum, de 1 la 72.
In Romania, salariile depind de post, si nu de realizari.Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie Legea salarizarii unice si pana la sfarsitul anului, Legea privind sistemul public de pensii. ... Cele noua criterii de definitivare a functiilor in sistemul bugetar sunt:
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Gorj ofera mai multe joburi in tari ale Uniunii Europene. ... "De la inceputul acestui an si pana in prezent, 85 de gorjeni au plecat la munca in strainatate prin intermediul programului Eures.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
google-analytics.com