Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (3.69 secunde)
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
- Un prim pas al acestui exercitiu de imaginatie este sa-mi imaginez cum ar fi aratat societatea romaneasca azi daca in 1990 punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara ar fi devenit lege, o lege a lustratiei.
La Cinemateca Eforie din Capitala, in cadrul ANIM'EST, puteti viziona duminica, 8 octombrie, de la ora 16.30, filmul de animatie Chico si Rita (UK/Spania, Marea Britanie, 2010).
30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Rosales este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene: omuleti, giganti, "oameni in negru", creaturi cu infatisare de amfibieni, reptilieni, "cenusii" etc.
Dupa consumul de carne, consumul de zahar ocupa primul loc in deteriorarea calitatii vietii si in scurtarea duratei de viata. ... Cercetarile recente ale oamenilor de stiinta din Spania arata ca, desi glucidele furnizeaza energie organismului, consumul in exces este riscant.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Mumia unui mic extraterestru in Atacama? ... FARCAS) La asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea", organizata in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013 la Washington, pentru a convinge guvernul american sa dezvaluie tot ce stie privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant, a participat si Dr.
Cea mai bogata femeie din Spania a incetat din viata. Rosalia Mera, in varsta de 69 de ani, detinea o avere estimata la peste sase miliarde de dolari.
FARCAS) In cautarea civilizatiilor extraterestre, una dintre multele necunoscute o reprezinta numarul corpurilor ceresti care ar putea gazdui viata. Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
fotografiile, mai putin romantice, au totusi ceva tragic in expresia lui, poate din lunga ereditate incarcata a Wittelsbachilor, dar poate dintr-o presimtire a marii inadecvari spre care se deschidea viata lui.
FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
Mihai Milca) Departe de a constitui un utopic si ucronic sfarsit al istoriei, incheierea Razboiului Rece si implozia comunismului in Europa Centrala si de Est au consemnat doar un straniu si confuz interludiu, anuntand, la inceputul mileniului al III-lea reinventarea unei sui generis stari de beligeranta la scara globala.
Aceasta activitate a ajuns sa fie cunoscuta sub numele de INITIATIVA OZN ROCKEFELLER, deoarece, in unele cazuri, ea a depasit simpla finantare si a inclus, la inceputul si la mijlocul anilor '90, un efort real de lobby la Casa Alba in perioada presedintiei Clinton.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca nu este cazul ca autoritatile administratiei publice sa renunte in acest an la perioada de concediu, considerand ca acestea au demonstrat pana in prezent ca sunt eficiente.
- Bine, am putina treaba in Piata Romana. - Pai, si ce cauti in Piata Sudului? ... N-am in el decat niste rufe murdare. ... (Nevasta lui Sheakespeare) xxx - Care mai e situatia in Romania? ... Americanul scoate repede banii si in minutul urmator se trezeste in ambulanta, resuscitat.
Intre altele, el a avut ecouri chiar si in presa din China, ceea ce ne da prilejul de a examina - prin intermediul unor articole din South China Morning Post, din Hong Kong - cum se relationeaza societatea din China cu fenomenul OZN si cu cautarea civilizatiilor extraterestre.
FARCAS) De vreo 15 ani, cei interesati de urmele lasate pe Pamant de extraterestrii antici se tot intreaba daca nu cumva o micuta mumie stranie, descoperita in desertul Atacama din Chile si numita din acest motiv Ata, reprezinta ramasitele unui vizitator nepamantean.
google-analytics.com