Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (2.84 secunde)
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare.
In urma alegerilor din iunie 2009, din partea Germaniei au fost alesi un numar de 99 de europarlamentari, in timp ce Tratatul de la Lisabona prevede ca numarul maxim, care revine Germaniei, nu poate depasi 96. ... La ora actuala, in Parlamentul European sunt 736 de europarlamentari.
• Valul de reactii oficiale din partea Romaniei a inceput dupa ce Germania si Franta au cerut, printr-o scrisoare semnata de ministrii de interne si adresata comisarului pentru Afaceri Interne in Comisia Europeana, Cecilia Malmstrom, ca aderarea tarii noastre la spatiul Schengen sa fie amanata, precizand ca o aderare in martie 2011 ar fi "prematura".
Consilierul eurodeputatei Monica Macovei, Mihai Politeanu, a anuntat pe blog ca The Sunday Times a publicat cazul celui de-al patrulea europarlamentar implicat in scandalul "bani contra amendamente", fiind vorba despre Pablo Zalba Bidegain, din Spania, membru al Partidului Popular European.
Nu-si dau seama ca sunt in galeata si ca protestele astea, in loc sa ajute la ceva, mai rau ii ingroapa?
Daca Basescu desfiinteaza judetele, noi o sa le facem la loc Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca in situatia in care Traian Basescu va desfiinta judetele actuale, USL le va face la loc atunci cand va veni la putere.
Puteti citi in continuare a treia parte a articolului postat pe blog, intitulat "Acad.
"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE!" Senatorul PDL Iulian Urban scrie pe blog ca nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, ci actualii lideri ai UE care "au bagat europenilor pe gat multiculturalismul" si nu s-au opus "colonizarii musulmane", generand in schimb gesturi criminale precum cel al scandinavului, relateaza NewsIn.
S-ar putea sa nu avem alegeri in 2012, nici in 2013, daca se accepta amanarea localelor Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in situatia in care se accepta amanarea alegerilor locale se va crea un precedent periculos, care ar putea ameninta sistemul democratic din Romania.
Tabere de tigani in SUA.
"Domnule Ministru, in ultima perioada de timp, aproape ca nu e zi in care sa nu ne luam portia de umilinta dintr-o tara din vestul Europei. Fie ca vine din Franta, Italia, Norvegia sau Spania, atacurile tot mai hotarate la adresa romanilor in general sunt facute fara nicio distinctie.
Ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul, a declarat ieri, la Craiova, ca nu exista tensiuni intre cele doua guverne din cauza problemelor cauzate de comunitatea roma si ca este posibil ca aceste tensiuni sa fie create de cineva.
"Din punctul nostru de vedere, in 2014 trebuie ca regiunile actuale sa aiba personalitate juridica, sa fie unitati administrativ-teritoriale, asa cum se intampla in Franta, Spania, Italia, sa organizam odata cu alegerile pentru Parlamentul European alegeri pentru presedinte si pentru consiliul regional si toate atributiile care nu sunt absolut necesare a fi tinute de guvernul central, de Bucuresti, trebuie date acestor regiuni", a precizat Victor Ponta.
- Spre deosebire de altii, eu am trait din interior si din plin toate protestele de dupa 1989 incoace, si in mai ‘90...Cel putin in ‘99, cand s-a incheiat Pacea de la Cozia, eram ministru al Industriilor si Comertului si am inchis niste mine.
E tulburator sa stii ca omul care i-a citit pe Aristotel, Nietzsche, Freud si Marx, pe Kipling, Faulkner si Kafka (printre altii) a luptat cu arma in mana conducand trupe de guerila si a executat cu sange rece tradatori ai cauzei socialismului.
"Procedura reprezinta o practica parlamentara, ca la schimbarea Guvernului proiectele de acte normative aflate in dezbaterea Parlamentului, initiate de vechiul Guvern, sa fie retrase", a spus ministrul. Potrivit acestuia, pe agenda Camerei Deputatilor si Senatului se afla peste 200 de proiecte de lege aflate in dezbatere.
Va prezentam in continuare prima parte a declaratiei. Autoritatile romane au avut o pozitie prompta, ferma si principiala in problema reinhumarii ramasitelor pamantesti ale scriitorului profascist maghiar Nyiro Jozsef, planuita de Parlamentul Ungariei in data de 27 mai a.c.
La reuniunea de la Bucuresti sunt asteptati reprezentanti din Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia si Spania. In cadrul reuniunii, vor avea loc sesiuni de discutii si intalniri la care vor participa oficialii celor 16 state.
Ministerul roman de Externe, Andrei Marga, recomanda Guvernului si Presedintiei expulzarea ambasadorului Siriei la Bucuresti, o masura similara celor luate de aliatii occidentali, in semn de protest fata de masacrul din orasul sirian Houla, informeaza NewsIn.
In cazul hortystului-scriitor, Basescu a tacut mult mai tare decat rama amintita mai sus. ... Au dus-o inapoi in Spania?
google-analytics.com