Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (2.94 secunde)
Nivelul de participare la alegeri a fost de 43,01% la nivel european, in scadere fata de scrutinul din 2004, a anuntat Parlamentul European. In 2004, nivelul de participare a fost 45,4%.
"Vizita se inscrie in cadrul dialogului politic ascendent dintre Romania si Republica Cipru, din ultima perioada, si a cooperarii intensificate pe teme europene, potentata de apartenenta comuna la UE si de participarea celor doua tari la reuniunile Olive Group", se arata intr-un comunicat al Ministerului.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? ... Mario Oprea, care in prezent lupta pentru conducerea filialei PNL Dolj, se bucura de o crestere frumoasa a veniturilor sale.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
In practica, infratirea inseamna vizite pe bani publici, al caror rezultat se vede mai degraba in albumele foto ale angajatilor primariei care se plimba gratis. ... Cu localitatea Figueres din Spania, infratirea s-a impotmolit pe undeva pe la jumatate, fiind semnat in luna mai a acestui an acordul de preinfratire.
Intr-o premiera in istoria SPD, presedintele partidului, Frank-Walter Steinmeier, se va baza pe o echipa formata din zece femei si opt barbati, alaturi de care vrea sa castige, a afirmat joi liderul intr-o conferinta de presa din Potsdam, in apropiere de Berlin.
Traian Basescu a declarat ca nu mai crede in analizele economistilor si ca, pentru a-si face o idee despre situatia economica, il suna saptamanal pe ministrul economiei, Adriean Videanu, sa-l intrebe care este consumul de energie.
Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM a realizat un studiu privind potentialul de influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European. ... Rezultatele studiului indica faptul ca Romania ocupa locul 7 in ceea ce priveste potentialul de influenta in noul Parlament European.
Conform unor surse democrat-liberale, acestia au raspuns ca isi vor inainta demisiile, conform deciziei luate in PSD. ... De altfel, la reuniunea de miercuri nu au fost prezenti consilierii ce participa in mod constant la sedinte.
Avem si observatori pe termen lung care au fost desfasurati, ieri, in sase centre regionale", a spus, in debutul intalnirii de la Palatul Cotroceni, Vadim Zhdanovich, seful misiunii OSCE care monitorizeaza alegerileprezidentiale.
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. ... In studioul TVR 1, a fost prezent si artistul Doru Tufis. ... Intrebat care este rolul Romaniei in Europa, Sorin Oprescu a precizat:
Ministerul de Externe a precizat, ca, din ratiuni financiare, este incurajata participarea la concurs si plecarea la post in tandem a angajatilor MAE sot-sotie, in conditiile indeplinirii cerintelor posturilor respective si promovarii concursului. Sunt fie sot-sotie, fie rude si reprezinta Romania peste hotare, in cadrul ambasadelor si consulatelor.
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. In opinia comentatorului, i se pare foarte plauzibila informatia pe care a auzit-o aseara, despre conditiile puse de FMI in schimbul banilor.
Situatia politico-economica devine exploziva, iar ultimele informatii neoficiale acrediteaza ideea unei posibile debarcari a guvernului Boc in urmatoarele 72 de ore, daca nu se decid - si se si legifereaza - masuri de o duritate extrema.
Romania ocupa, in 2009, locul 81 din 102 in "Country Brand Index" - un top al tarilor bazat pe brandul fiecareia, realizat anual de firma de consultanta de nivel mondial Future Brand, afirma, intr-o postare pe blogul personal, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
De obicei, daca are un milion de euro pe mana, regia publica de transport din Craiova il baga imediat in rable.
Cabinetul va functiona pentru moment in biroul presedintelui organizatiei judetene PSD, senatorul Gheorghe Marcu, si va aduna solicitari pentru Parlamentul European. ... Intentionez sa mai inaugurez doua, unul la Suceava si altul in Spania", a specificat eurodeputatul Catalin Ivan.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
DUPA SUCCESUL "DRAGOSTEA DIN TEI", "STEREO LOVE" ESTE CEA DE-A DOUA PIESA ROMANEASCA IN BILLBOARD HOT 100! ... Dupa listarea in toate topurile, atat romanesti cat si europene, Edward Maya si Vika Jigulina cuceresc si America!
google-analytics.com