Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (2.73 secunde)
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
In prezent, moneda euro este deja moneda a 340 de milioane de europeni din 19 state membre si aduce avantaje concrete atat gospodariilor, cat si intreprinderilor si guvernelor europene:
Lumea intreaga este in alerta dupa ce politia si serviciile secrete britanice au dejucat unul dintre cele mai mari atentate teroriste planuite vreodata.
Coreea de Nord a testat, in data de 5 iulie, sapte rachete, una dintre acestea fiind de tip Taepodong-2, cu o raza de actiune care poate ajunge la 6.700 de kilometri.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
"Noi suntem rabdatori in ceea ce priveste Legea Minoritatilor, insa Romania ar trebui sa fie constienta la ce riscuri se expune daca intra in UE fara o lege a minoritatilor nationale traditionale", a subliniat Marton.
Astfel, daca in prezent populatia UE este de 459,49 milioane de persoane, dupa 1 ianuarie 2007 aceasta va ajunge la 488,79 milioane de persoane.
Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora. ... Cu toate acestea, bunurile pe care le detin ii scutesc de griji in privinta traiului in UE.
In 2006, Vacaroiu a achizitionat doua tablouri - "Vas cu trandafiri" de Nicolae Savopol si "Vas cu flori de camp" pictat de Nicolae Blei - pe care le-a adaugat celor peste 60 de picturi pe care liderul Senatului le detine, dupa cum arata in declaratia de avere.
Presedintele Traian Basescu a organizat, miercuri seara, o conferinta de presa-fulger in care a scos la iveala biletul trimis de premier. Basescu a precizat ca raportul si cardul de corespondenta i-au fost trimise de Tariceanu in prima parte a anului 2005, prin el propunandu-i un parteneriat cu oligarhiile romanesti.
Ceremonia de la Luxemburg a fost ultimul pas al formalizarii instalarii romanului Leonard Orban in functia de comisar european pentru multilingvism. Orban a fost desemnat de Guvern in decembrie 2006 pentru functia de comisar european din partea Romaniei, fiind confirmat apoi de presedintele CE, Jose Manuel Durao Barroso.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Ea a precizat ca reprezentantele diplomatice ale Romaniei au estimat, pe baza datelor statistice de la ale-gerile din 2000 si 2004, ca circa 147.000 de romani se vor prezenta la urne in sectiile de votare ce vor fi organizate in afara tarii.
Ea a precizat ca reprezentantele diplomatice ale Romaniei au estimat, pe baza datelor statistice de la alegerile din 2000 si 2004, ca circa 147.000 de romani se vor prezenta la urne in sectiile de votare care vor fi organizate in afara tarii.
Reconstituirea dreptului de proprietate la nivel de comuna este o operatiune greoaie, avand in vedere hartile cadastrale facute ferfenita, transmise cu proces-verbal catre comuna Talpas, desprinsa in urma cu cativa ani din Farcas.
Conform afirmatiilor presedintelui democrat, in sedinta Colegiului Director s-au discutat subiecte privind organizarea mintigurilor pro-Basescu si sedinta CNC a partidului.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Potrivit lui Filip, materialele de propaganda electorala ale PD Bihor vor avea date de identificare, din care sa rezulte cine le-a comandat, unde au fost tiparite si in ce tiraj. ... "Noi o sa-i prezentam la Curtea de Conturi, singura institutie care poate sa ia masuri in astfel de situatii.
Primarul Dumitru Nicolae a gasit motive pentru a justifica deplasarile in strainatate facute pe bani publici de consilierii locali si angajatii institutiei pe care o conduce.
google-analytics.com