Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (7.88 secunde)
Lipsa locurilor de munca si saracia lucie conving tot mai multi doljeni sa-si doreasca un loc de munca în strainatate.
Operatorul aerian Carpatair ar putea pierde în curând monopolul asupra curselor cu plecare de pe Aeroportul din Craiova. Alte trei companii aeriene, dintre care doua low cost, sunt interesate de efectuarea unor zboruri de pe Aeroportul din Banie datorita traficului intens de pasageri înregistrat în ultimul an la Craiova.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor. Potrivit datelor statistice, peste 83.000 de muncitori, in mare majoritate calificati, sunt cautati de angajatorii din Romania.
Tentativa autoritatilor locale si a Agentiei Române de Investitii Straine de a aduce strainii la Calafat a esuat în ultimii doi ani.
Deficitul de forta de munca din industria carnii se ridica la 15-30%, ca urmare a migratiei muncitorilor calificati, in special transatori si macelari, in state precum Italia, Spania si Germania, sustin procesatorii din domeniu.
Dezvoltatorii imobiliari vor prezenta la a doua editie din 2008 a Targului Imobiliar National tIMOn peste 20.000 de locuinte, in valoare totala de peste patru miliarde de euro, in proiecte rezidentiale din Romania, Egipt, Bulgaria, Spania si Brazilia, au anuntat organizatorii expozitiei.
Nemultumirea si mobilizarea pescarilor si soferilor europeni fata de cresterea pretului carburantilor au continuat si ieri, 1 iunie a.c., iar in urmatoarele zile sunt anuntate greve pe termen nelimitat si manifestatii in Spania, Franta, Italia, Portugalia si Marea Britanie.
Din cei aproape 2.300 de romani din Spania si Italia care au participat la cele doua burse ale locurilor de munca, organizate de ministerul Muncii, doar 100 au incheiat contracte cu angajatorii pentru a lucra in Romania, acestia acceptand sa se intoarca pentru salarii intre 700 si 1.000 euro.
Specialistii avertizeaza ca preturile vor fi majorate în doua transe. La sfârsitul lunii septembrie, conservele au iesit din fabrici cu 8% mai scumpe, iar în luna decembrie, comerciantii anunta a doua majorare de pret, cu alte zece procente.
Consiliul de Ministri din Spania a decis vineri sa nu reinnoiasca restrictiile impuse pe piata muncii cetatenilor romani si bulgari de la aderarea tarilor lor la Uniunea Europeana, relateaza Europa Press, citat de Mediafax.
Spania si Rusia vor semna un "amplu acord de cooperare energetica", a anuntat luni premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero (foto), in prima zi a vizitei la Madrid a presedintelui rus Dmitri Medvedev.
Compania analizeaza posibilitatea producerii noii generatii a Ford Focus in alta fabrica din Europa in afara celei din Germania.
Renault Twizy, cel mai mic model electric al marcii, va fi prezent in showroom-uri in a doua jumatate a anului 2011, la un pret de 5.000 euro, potrivit directorului general adjunct al Renault, Odile Desforges, citat de elmundo.es.
Initiata in vremurile de crestere economica din mandatul premierului liberal Calin Popescu Tariceanu, modernizarea TNB, un proiect gigant de 50 de milioane de euro, este un magnet pentru constructori. ... euro fara TVA, aceasta fiind cea mai mare investitie demarata de stat in sectorul constructiilor civile anul acesta.
Compania de transport Eurolines a suplimentat cursele de autocar din Romania catre Marea Britanie, Austria, Italia, Spania, Germania, Elvetia, Belgia si Ungaria, dupa ce spatiile aeriene ale mai multor state europene au fost inchise din cauza norului de cenusa vulcanica.
Corina CRETU publica pe Amos News articolul cu titlul "Eurooptimism - Criza de incredere", pe care il puteti citi in continuare.
Dominique Strauss-Kahn a reiterat, marti, ideea ca zona euro nu se afla in pericol, in conditiile in care bursele internationale si moneda unica europeana au inregistrat scaderi puternice din cauza temerilor privind extinderea crizei datoriilor. Potrivit agentiilor europene de presa, Strauss-Kahn, aflat in Brazilia, a spus:
Rata somajului a stagnat in UE la 9,6% si in zona euro la 10%, peste nivelul de 7,4% din Romania, insa Spania si tarile baltice continua sa se confrunte cu un numar record de someri, indicatorul apropiindu-se in aceste state de 20%, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. Expertii rusi afirma ca integrarea europeana nu este o garantie in fata problemelor economice.
Europenii se reorienteaza spre masinile pe benzina, dupa cativa ani in care au fost populare vehiculele pe motorina, potrivit unui studiu al Agentiei Internationale pentru Energie (AIE).
google-analytics.com