Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (2.61 secunde)
Daca Mister are incredere in mine si ma vede ca pe un lider, ma bucur sa port banderola.
Sambata, 23 martie 2019, reprezentativa Romaniei va debuta in preliminariile pentru EURO 2020, in Suedia. ... La tragerea la sorti a preliminariilor Campionatului European 2020, reprezentativa Romaniei a fost repartizata intr-o grupa alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Bucuresti.
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. ... - In textile am ajuns dupa revolutia din decembrie 1989, iar dupa 1990 mergeam deseori in Franta ca sa vad pulsul pietei de textile de acolo. Am inceput cu firele de tricotat si de atunci am ramas in domeniu.
In 30 Aprilie, angajatii Adecco din peste 50 de tari vor iesi in strada pentru a oferi consiliere in cariera si seminarii gratuite pentru a ajuta tinerii sa isi imbunatateasca angajabilitatea. Ciferele somajului in randul tinerilor relevă
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Cryo-Save, cea mai mare banca din Europa de stocare a celulelor stem, anunta ca pe 10 decembrie 2013, o fetita de 4 ani din Spania a primit o infuzie de celule stem provenite din propriul sange recoltat si procesat din cordonul ombilical, pentru a fi tratata de paralizie cerebrala.
Fie ca sunt in cautarea destinatiilor perfecte pentru sarbatorile acestui sfarsit de an sau deja isi planuiesc concediile din vara anului viitor, cei care trec pragul Targului de Turism al Romaniei vor avea de unde alege.
Mai mult de 85% dintre romanii care au cumparat vacanțe de la Targul de Turism desfasurat intre 16 si 19 februarie la Romexpo au preferat sejururi pentru la vara in strainatate si doar 15% au ales pachete tailor made de tip city-break sau alte tipuri de vacante, potrivit informatiilor Christian Tour.
(i100.independent.co.uk) 1 Romania 2 Columbia 3 Israel 4 Algeria 5 Turcia 6 Norvegia 7 Estonia 8 Spania 9 Germania 10 Etiopia Pe de alta parte, copii tot cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, au participat la un studiu de amploare facut si de o asociatie britanica.
In acelasi dosar, au mai fost retinute alte 16 persoane. Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis. Procurorii vizeaza o retea de trafic de persoane, care racola si ducea tinere pentru prostitutie in Olanda si Spania.
Scandalul autocarelor intoarse din Spania a readus pe tapet problema lipsei de reactie a autoritatilor de la Bucuresti.
3 cazuri de Omicron izolate la domiciliu in Spania. Autoritatile spaniole recomanda grupuri mici de Craciun. Varianta Omicron ar putea fi mai putin periculoasa.
Numarul de reinfectari cu COVID-19 raportat in Spania in ultimele doua saptamani a depasit numarul total de reinfectari documentate in tot restul pandemiei, potrivit ultimelor date ale cercetatorilor spanioli, citate de The Guardian.
Cel putin asa au crezut sutele de romani care s-au inghesuit in week-end-ul ce a trecut pe la punctele de trecere a frontierei. Au auzit ca au nevoie de doar 30 de euro pentru o zi petrecuta prin Spania, Italia sau Franta si gata, voiau sa-si ia zborul.
Reprezentantul administratorului judiciar RTZ&Partners de la Dinamo, Razvan Zavaleanu, a tinut sa-l contrazica pe presedintele DDB Spania, Dragos Sterpu, in legatura cu subiectul dialogului pe care cei doi l-au purtat in urma cu cinci saptamani.
Ce uita Tariceanu este ca soldatii romani plecati in acele teatre de operatiuni s-au dus de buna voie si nesiliti de nimeni. ... Stiau riscurile la care se supuneau, dar le-au acceptat pentru un ban in plus la pusculita, pentru familia de acasa.
Dupa toata povestea cu scenariile "de dupa", unele state se pare ca s-au saturat si ele sau au plecat prea mult urechea la scuipturile in san ale partenerilor cu care ne-am tot contrat zilele trecute.
google-analytics.com