Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (3.62 secunde)
Pretul litrului de benzina, de 0,95 euro, e mai mare decat in Grecia si in tarile baltice si comparabil cu cel din Spania si Polonia, asta in conditiile unor salarii medii nete mai mari.
In perioada 2 - 10 februarie a.c., Comisia de negociere impreuna cu Consultantul PriceWaterHouse Coopers au analizat documentele de participare transmise odata cu ofertele angajante depuse pentru privatizarea Societatii Comerciale Filiala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Muntenia Sud" S.A si au constatat ca documentele de participare depuse de cei opt ofertanti indeplinesc cerintele legale si au fost depuse in forma si continutul solicitate prin Regulile si procedurile de ofertare si selectie.
Agentiile de turism vor organiza in acest an curse charter spre 40 de destinatii externe, majoritatea din Grecia si Spania, ceea ce inseamna o crestere a capacitatii cu circa 200% fata de 2005, potrivit ofertei firmelor de la Targul National de Turism, organizat in aceasta perioada la Romexpo.
Investitiile care s-au facut in foarte multe hoteluri in ultima perioada ar trebui sa schimbe in bine imaginea pe care romA¢nii si-au format-o in acest sens.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Potrivit detelor furizate de Ministerul Economiei si Comertului, comertul exterior cu marfuri, in semestrul I 2006, a crescut cu 23,3%, fata de semestrul I 2005.
Majorarea contingentului tarifar acordat de UE tarii noastre la exporturile de vin, de la 300.000 de hectolitri la 345.000 de hectolitri, este inutila in opinia mai multor reprezentanti din domeniul viticol.
Pentru a incuraja libera circulatie a fortei de munca in spatiul european, mai- marii Uniunii au decis ca cei care lucreaza in alte state UE decat cel de provenienta sa poata primi pensie in statul in care se stabileste pe baza anilor munciti in celelalte.
Potrivit presei spaniole, americanii vor sa inchida fabrica de la Valencia, urmand sa produca in Banie noile modele Ford Fiesta. ... Conducerea firmei ar fi confirmat deja reprezentantilor sindicali din Spania intentia companiei de a deschide o linie de productie in Banie, urmand sa construiasca aici noile modele Fiesta.
Forta de munca ieftina care a contribuit si va ajuta in continuare la cresterea lor economica. Spre exemplu, Spania ar fi avut o cadere economica fara aportul imigrantilor din ultimii zece ani, sustine Florin Bonciu, decan al Facultatii de Integrare Economica Europeana din cadrul Universitatii Romano-Americane.
Comertul exterior cu marfuri a crescut cu 21,9%, potrivit Ministerului Economiei si Comertului, in perioada 1 ianuarie-31 august, fata de intervalul corespunzator al anului 2005, din care:
Romania ar putea deveni "un loc preferat de straini pentru achizitionarea caselor de vacanta, in locul Spaniei, care a devenit prea scumpa", declara recent directorul de marketing al Esop, Emilia Mielu, citat de NewsIn.
Incepand de luni, timp de doua zile, femeile care doresc sa munceasca in strainatate se pot inscrie in banca de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, in Craiova.
Ca urmare a conditiilor impuse de Uniunea Europeana intreprinderilor mici si mijlocii in primul an al aderarii, aproape 30% din IMM-urile romanesti vor da faliment, ele neputand face fata noilor conditii de piata, ne-a explicat presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMR), Ovidiu Nicolescu.
Dintre cele 25 de state membre ale UE (27 cu Romania si Bulgaria) 11 au anuntat ca vor restrictiona accesul romanilor pe pietele muncii, iar celelalte au luat decizia de a lasa libera circulatia romanilor in scop de munca sau nu au facut nici un anunt in acest sens.
Pe de alta parte, Romania mai are mult pana sa ajunga din urma, la acest capitol, tari precum Italia sau Spania, potrivit Mediafax.
De la an la an, numarul turistilor doljeni este in permanenta crestere. Potrivit specialistilor din domeniu, cresterea se inregistreaza in special pe segmentul turism cultural. ... "Cererea de servicii turistice e in permanenta crestere.
Europa ocupa primul loc într-un clasament privind totalul cheltuielilor de afaceri si guvernamentale, cu 16.700 miliarde de euro cheltuite în 2006, mai mult decât orice alta regiune geografica sau economica a lumii, potrivit unui studiu realizat de Visa Commercial la nivelul Europei, relateaza NewsIn.Aceste cifre arata, potrivit autorilor studiului, potentialul urias pe care segmentele de afaceri între companii (business to business) le ofera industriei europene a sistemelor de plata.
Seceta a marit considerabil volumul importurile de fructe si legume in aceasta vara, fata de anul trecut. ... Potrivit Institutului National de Statistica (INS) , vara aceasta au fost aduse din strainatate de aproape patru ori mai multe cirese, caise si piersici decat in aceeasi perioada a anului trecut.
In Italia, pretul painii a crescut cu 7,3 % intr-un an, iar cel al pastelor, prin excelenta mancarea nationala, cu 4,5 %.
google-analytics.com