Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (4.85 secunde)
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Proprietar al unei vile uriase in centrul orasului, al unei case de vacanta la Seimeni, pe malul Dunarii, posesor de limuzina Mercedes (CT 82 MEN), interesat sa cumpere acum cativa ani un post de radio si capabil sa-i ofere fiului sau un BMW seria 5 si un altul X5 (CT 86 AEN) in doar cateva luni (drept consolare, probabil, dupa ce acesta a omorat un om in Bucuresti, anul trecut), comisarul Nicolae este acum anchetat de superiorii sai si nu numai.
Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana. Ambii sunt emigranti si sefi ai asociatiilor romanilor din Italia si Spania.
Conservatorii spanioli din Partidul Popular (PP, de dreapta) ar putea avea un rezultat mai bun la alegerile europarlamentare in Spania, decat Partidul Socialist (PSOE) aflat la putere, potrivit unui sondaj publicat duminica in cotidianul Publico.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
“Si cand vorbesc de intalnire vorbesc chiar si de cele doua suficient de lungi discutii telefonice in care am facut schimb de puncte de vedere pe teme importante“, a adaugat Traian Basescu, precizand ca aceste contacte au pus bazele stabilirii unei “increderi reciproce“ intre cei doi oameni de stat.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. ... "cine esti tu sa-ti dai cu parerea despre PSD?" Nu reactia in sine ma deranjeaza: in fond, libertatea de exprimare este unul dintre marile castiguri ale ultimelor doua decenii.
Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Intentia liberalilor de a modifica substantial legile privind proprietatea - in sensul impunerii principiului restituirii integrale, in natura sau prin despagubiri acolo unde nu se poate altfel - i-a luat prin surprindere atat pe amicii cat si pe adversarii PNL-ului.
Premierul spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, a anuntat ieri remanierea ministrului de Externe, Miguel Angel Moratinos si promovarea in functia de vicepremier a ministrului de Interne Alfredo Perez Rubalcaba, care isi pastreaza insa portofoliul.
Tibor (foto) a acuzat conducerea UDMR de atitudine discretionara, intrucat nu i-a luat in considerare amendamentele la proiectul legii privind statutul minoritatilor nationale. ... Tibor a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui forum politic organizat la Targu Mures, ca proiectul este sub standardele dorite de minoritati.
Probabil asa s-au gandit strategii de la PDL, "ce sa dam poporului, ce sa dam poporului?", s-au uitat prin casa, l-au gasit pe Baconschi si au zis sa-l sacrificam, pentru ca mai gasim altul ca el, pe de o parte, si pentru ca isi poate face treaba pe care a promis ca o va face - si anume cea legata de votul prin corespondenta -, si pe alte cai, fiindca deja constatam ca, prin intermediul dlui William Branza, dar si al fundatiei pe care o conduce dl Baconschi, se lucreaza deja la cateva initiative, care ar putea sa suplineasca disparitia dlui Baconschi de la Ministerul de Externe in relatia cu diaspora.
Protestele romanilor in context global (Autor: ... Specifice acestor revolte sunt amploarea spatiului pe care il acopera (el include democratiile consolidate euro-atlantice) si durata lor in timp.
Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar părea de paradoxal, popularitatea extrem de mare de care doctorul se bucura in sondajele pe Bucuresti ar putea reprezenta o durere de cap zdravana pentru USL si un handicap in batalia electorala care se va derula pe 10 iunie, la alegerile locale.
Romania, scoasa din izolare Germania, Franta, Austria, Italia, Polonia, Spania; ... Peste 30 de intalniri la cel mai inalt nivel, in primul an de mandat. ... Efectul se va vedea in cresterea investitiilor si in crearea de locuri de munca.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
Economia subterana din Romania detine o pondere intre 36% si 39% din produsul intern brut, in contextul in care piata neagra ia amploare.
Compania de stat din Kazakhstan, KazMunaiGaz, actionarul Grupului Rompetrol, va schimba denumirea viitoarelor benzinarii ce vor fi construite de grup din Rompetrol in "Litro", a declarat marti noul director general executiv al Grupului Rompetrol, Saduokhas Meralyiev.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha.
google-analytics.com