Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (3.80 secunde)
Sinucideri la indigo in randul oligarhilor rusi: vicepresedintele unei importante companii rusesti din domeniul distributiei de gaze a fost gasit mort, alaturi de sotia si fiica lor, in Spania.
Val de caldura in Spania si Franta. Caldura este provocata de un val de aer fierbinte din Africa. n Sevilla si Cordoba s-au inregistrat temperaturi de 44?C.
Spania ocupa 4 locuri in topul cu hotii de buzunare. Gara de Nord si metrourile din Paris sunt in top 10 locuri cu hoti. Piata central din Benidorm, Spania are cei mai multi hoti de buzunare.
Germania doreste ca Spania si alti aliati europeni sa se alature European Skyshield. European Skyshield isi propune sa faca fata amenintarii rachetelor rusesti.
Spania a castigat trofeul UEFA EURO 2008 dupa 44 de ani de asteptare. Iberici au castigat turneul final dupa ce a invins Germania in ultimul act al turneului cu scorul de 1-0 dupa reusita din minutul 33 a lui Fernando Torres.
Galatiul a dat o lovitura sub centura sistemului de invatamant, practic desfiintand ultimii 4 ani de scoala in liceele galatene si accentuand astfel criza in care se afla sistemul educational. ... in licee, in curti la fotbal, in cancelarii, in baruri, in clase, la catedra, in banci...
Cunoscuta pentru faptul ca a realizat peste 135 de proiecte pentru Romania, gale, campanii umanitare, emisiuni in tara, cat si in America, Italia si Spania, ea a avut intotdeuna grija de imaginea ei si de aparitiile publice.
6, din Piata Rosetti, v-au vizitat doi spanioli, chiar in ziua disputarii meciului Atletico Madrid - Athletico Bilbao. ... - Da, a venit familia Cervantes, din Coslada, Spania. ... Am stabilit cu ei, fiind fabricanti de conserve din peste, sa import conservele din peste din Spania.
Marturia romancei bagata nevinovata la inchisoare, in Spania: "Daca nu era mama pierdeam si copilul"
CFR Cluj a fost singura echipa din Romania care nu a mers in Antalya in cantonament. Dan Petrescu a ales Spania, iar la revenirea in tara a oferit declaratii.
Un atac terorist s-a petrecut in Spania in orasul Algeciras: ... Un barbat a atacat mai multi oameni cu o maceta in doua biserici din Algeciras.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. Tragedie in Ungaria. 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Incendiu major in Spania. O mie de persoane au fost evacuate din Castellon. 3.000 de hectare de padure au ars
Pretul mediu platit pentru o locuinta in Spania este de 188.000 EUR Motivul principal este razboiul din Ucraina care a accelerat piata imobiliara Majoritatea achizitiilor facute de romani sunt locuinte de 80 de metri patrati
Spania va pune pe agenda UE dosarul aderarii Romaniei la Schengen. Austria se opune in continuare intrarii Romaniei in Schengen. ... Respingerea Romaniei in Schengen este o decizie politica.
In Spania a organizat duminica alegeri anticipate, in urma demisiei Guvernului de stanga, condus de Pedro Sanchez. Sondajele arata ca Partidul Popular de dreapta va obtine un numar suficient de voturi incat sa formeze un Guvern de coalitie cu VOX, un partid de extrema dreapta.
Biciclistii si ecologistii din Spania sunt nemultumiti din cauza deciziei unor administratii locale de a desfiinta pistele de ciclism. Decizia a fost luata in acele orase in care conservatorii au ajuns la guvernare, alaturi de extrema dreapta.
Temperaturi de vara in plina iarna, in Spania. Sambata si duminica, oamenii au mers la plaja si chiar au facut o baie in Marea Mediterana. In Murcia si Valencia a fost cel mai cald:
A venit vara in Spania, in ianuarie! ... In 38 de provincii s-au inregistrat valori specifice sezonului cald si au fost consemnate 24 de temperaturi record
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
google-analytics.com