Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (2.63 secunde)
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
In ultimii douazeci de ani, aceasta sintagma a devenit doar un subiect de amintire atunci cand vrem si noi sa dovedim ca lucrurile nu stau atat de prost cum par sau cum o spun cei din afara.
Romania se afla pe locul opt in Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia de autostrazi, dupa cum arata o statistica realizata de Eurostat, oficiul european de statistica. Incredibil sau nu, in aceasta statistica Romania depaseste tari cu greutate din blocul comunitar, cum ar fi:
Intr-un mediu economic dur, aceste cifre pozitive sunt rezultatul cresterii la nivel mondial a investitiilor in productie, cercetare, dezvoltare si asistenta pentru clienti, combinate cu un portofoliu de produse ce se remarca prin inovatie continua.
In Romania, salariul este taxat de catre stat cu 45,5%, in timp ce angajatul primeste in mana doar 54,5% din adevaratul lui venit salarial. ... GdS va prezinta unde se situeaza Romania in randul tarilor din Europa cand vine vorba despre contributii sociale.
Viitorul Romaniei este bio, sustin francezii Publicatia franceza La Croix a trimis reporteri in satul Ucea de Sus din centrul Romaniei, unde au constat ca in ultimii ani s-au multiplicat exploatarile bio.
Romania va exporta 2 milioane de cozonaci in SUA si UE O valoare de 8 milioane de euro Romania va exporta aproximativ 2 milioane de cozonaci in perioada Craciunului, in tari precum Spania, Italia sau SUA, iar valoarea incasarilor este estimata la circa 8 milioane de euro, a declarat agentiei Aurel Popescu, presedintele asociatiei din domeniul panificatiei Rompan.
Reprezentativa de futsal a Romaniei a fost invinsa, luni seara, la Zagreb, cu scorul de 8-3 (4-2), de selectionata Spaniei, campioana continentala en-titre, in sferturile de finala ale Campionatului European din Croatia. Selectionerul Romaniei, Sito Rivera, considera ca accederea in primele opt formatii ale continentului reprezinta un succes.
Olena Samburska, extrema blonda si sexy de la CSM Targoviste, se da in vant dupa mamaliguta cu branza si smantana Blonda ucraineana Olena Samburska (23 de ani), de la CSM Targoviste, e considerata cea mai frumoasa straniera din liga de baschet.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
Reprezentativa Italiei a invins, joi seara, la Varsovia, cu scorul de 2-1 (2-0), nationala Germaniei, in semifinalele Campionatului European din Polonia si Ucraina, si s-a calificat in finala competitiei, in care va intalni detinatoarea trofeului, Spania. ... Pentru Germania a inscris Mesut Ozil, in minutul 90+2, din penalti.
Atacantul Cristiano Ronaldo a declarat, miercuri seara, dupa ce Portugalia a fost eliminata de la Euro-2012 in semifinale de Spania, ca el si coechipierii sai sunt frustrati pentru ca au parasit competitia, dar si mandri in acelasi timp pentru evolutia avuta pe parcursul turneului.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
A XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in orasul Soci, Rusia in perioada 7 - 23 februarie 2014, cateva probe avand loc insa in orasul-statiune Krasnaia Poliana. Vor avea loc 98 de probe sportive in cadrul a 15 sporturi.
barajul pentru accederea in Grupa Mondiala. ... -Este foarte greu sa merg sa joc in Canada, sunt obosita, am obligatii la Stuttgart. Daca era in Europa ma duceam cu mare drag. Eu zic ca avem prima sansa, Irina este in forma buna si la dublu avem echipa buna.
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
Romania - Spania 13-3. Prima victorie a stejarilor in Rugby Europe Championship Reprezentativa Romaniei a invins, sambata 18 Februarie 2017, pe Stadionul Arcul de Triumf, selectionata Spaniei, cu scorul de 13-3, intr-un meci din Rugby Europe Championship, anunta news.ro.
Croatia - Danemarca 3-2 Croatia este a patra echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce a invins fosta adversara a Romaniei, Danemarca, in urma loviturilor de departajare.
google-analytics.com