Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (2.67 secunde)
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Lucreaza in strainate e zero absolut, minus 3sute, ce lucreaza, capsunar sau diaspora?
(Kosovo, o regiune cu o populatie formata in proportie de 90% din etnici albanezi, a fost recunoscuta oficial, de peste 55 de state - inclusiv Statele Unite ale Americii si majoritatea tarilor membre UE, ca stat suveran si si-a declarat independenta fata de Serbia la 17 februarie 2008.) De aici si pana la aprinderea unor sentimente secesioniste in toate colturile lumii nu a mai fost decat un pas.
Eclipsa totala de Soare pe 21 august, vizibila in Europa Pe 21 august va avea loc cea de-a XI-a eclipsa de Soare din secolul acesta. ... Eclipsa va fi vizibila in unele parti din Europa.
ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Mihai Milca) - continuare - In Noul Testament pot fi intalnite nu putine referiri, deloc elogioase, la adresa evreilor al caror Tata este Diavolul sau la Sinagogile lui Satan.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
Seful Guvernului spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero (foto) s-a declarat luni principalul aliat al Serbiei in Uniunea Europeana, si-a luat angajamentul sa nu recunoasca niciodata independenta Kosovo si sa sprijine ferm candidatura Belgradului la UE.
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
Senatorul PSD, Titus Corlatean, sustine ca a intrat in posesia unor informatii din care reiese ca exista tentative de fraudare a alegerilor.
Dintre raspunsuri, l-am selectat pe cel pe care il puteti citi in continuare. ... Nici o promisiune facuta in campania electorala nu a fost respectata.
Seful statului a subliniat ca in 2009 s-a redus numarul de bugetari cu 18.000. ... "In 2010, de la 1 ianuarie si pana acum, (aparatul de stat a scazut, n.r.) cu 27.265 de bugetari.
Deputatii si senatorii s-au vazut nevoiti sa-si suflece manecile si sa completeze noile formulare care trebuie sa contina date despre bijuterii, conturi, case si, in premiera, despre afacerile pe care le-au derulat cu statul.
EUObserver semnaleaza ca in cazul in care Romania ar respinge protocolul, Spania ar fi lovita mult mai tare decat Germania, Franta sau Olanda.
Proiectul face parte din categoria celor finantate din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU). Acesta urrmareste implicarea activa in ajutorarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in depasirea acestei etape si reincadrarea in campul muncii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
In Constitutie se vorbeste de dizolvarea Parlamentului in urma neinvestirii de doua ori a Guvernului, iar dizolvarea ramane la latitudinea presedintelui. ... Aici singura solutie realista, dar si foarte posibila, este un pact politic rapid intre partidele aflate in Parlament.
Cele mai cautate sejururi au fost cele de Paste, urmate de cele pentru sezonul estival, in tara sau in strainatate. Turistii au profitat, astfel, de reducerile de 5 pana la 20% din pretul sejurului, pe care agentiile le-au oferit in perioada targului.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a decis sa suplimenteze pentru privatizarea Electrica Muntenia Sud numarul de ofertanti admisi la negocieri, urmind sa discute in ultima etapa a procesului cu cinci companii interesate sa preia producatorul de energie electrica, fata de doua, cum era stabilit initial.
google-analytics.com