Cautare

1125 de rezultate pentru "internata in spania" (4.47 secunde)
La data de 05.10.2011, in jurul orei 12.30., Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca, in str. ... Cadavrul a fost gasit la adresa mai sus mentionata intr-o incapere, asezat in sertarul unui corp de mobila.
Paul de 30 de ani, din judetul Ilfov, care, in data de 15.10.2011, in jurul orei 17.00, prin fortarea sistemelor de inchidere ale usii de acces, a patruns in depozitul unei societati comerciale, situat pe str.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Accident ieri-dupa-amiaza in dreptul localitatii Halanga, pe Drumul National 67 care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Targu Jiu. Soferul unui autoturism a acrosat cu oglinda un mopedist care se deplasa regulamentar in aceeasi directiei, pe partea dreapta.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere. Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Ea se afla acum internata la spital, dupa ce a fost lovita si a ramas inconstienta. Sotul ei a fost retinut pentru 24 de ore.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona. Este vorba despre orientarea sau reorientarea unor partide spre doctrina populara, in spiritul Partidului Popular European (PPE).
In prezenta multor personalitati ale Academiei printre care s-au aflat dr.Ernesto Carpintieri , presedinte al A.E.R.E.C.
Un grup de 11 primari vasluieni, reprezentanti ai Consiliului Judetean (CJ) si secretari ai comunelor vasluiene, se afla de doua saptamani in turneu prin Europa. ... In ciuda acestor asigurari, in cazul primarului Vasile Tabara, lucrurile stau altfel.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau. ... Cum v-ati descrie in cateva fraze? ... E complicat sa ma prezint in cateva fraze.
Mai multe companii din Spania si o firma din Brazilia sunt interesate sa intre pe piata romaneasca pentru afaceri in domeniul constructiilor, sectorul bancar si industria vinicola, au anuntat reprezentantii casei spaniole de avocatura Estudio Juridico Intercontinental.
Golul de aproape 15 ani in formarea inginerilor constructori, dar si a altor specialisti la nivel postliceal, a facut ca piata constructiilor sa fie invadata de aventurieri, "patiseri", mecanici auto, avocati, vamesi, finantisti si alte categorii de indivizi cu bani care isi fac firme de constructii peste noapte si se apuca de construit.
Reporterii de la o televiziune din Spania s-au decis sa angajeze o altfel de reporterita. ... Totul decurge normal pana cand neobisnuita reporterita incepe sa se dezbrace si ii provoaca pe barbatii aflati in fata microfonului, incercand sa-i scoata din minti pe masculi.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania.
Dupa ce vineri 9 Mai, in cadrul Festivalului Muzicilor de Fanfara, organizat de ARCUB, trupele invitate la Bucuresti au oferit reprezentatii in puncte-cheie ale orasului (Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Cercul Militar, Parcul Cismigiu), sambata, 10 mai, de la ora 12.30, ele sustin un spectacol de 4 ore, in spatiul special amenajat din Piata Constitutiei.
In aceasta perioada este datata corespondenta secreta cu Vincenzo Giordano, confidentul si probabil majordomul sau. ... La intoarcerea la Roma, papa o cheama la Vatican si ii propune sa se marite cu ducele de Gravina, care in 1498 fusese pretendentul ei.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
google-analytics.com