Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (4.09 secunde)
Cele doua noi categorii vor primi o compensatie de 5% la factura de energie termica. ... Facturi mai mari Chiar daca numarul de persoane care beneficiaza de ajutoare de la stat a crescut, majoritatea romanilor vor plati mai mult in acest sezon rece la factura de energie termica.
In plus, utilizatorii vor trebui sa plateasca o taxa suplimentara, taxa care sa fie evidentiata pe factura de internet a furnizorului. ... Alexandru, in acest fel parintii vor putea vedea, consultand factura de internet, daca site-urile pentru adulti au fost accesate de copiii lor.
Factura de 5000 de lei la gaze pentru un barbat din Nasaud. George-Stelian Lakatos a primit o factura de peste 5000 de lei la gaze, pentru luna decembrie 2021.
Celebrul cantaret Mihai Traistariu se declara socat de factura pe care a primit-o la gaze naturale. Suma de pe factura artistului a explodat cu 350%.
Pe factura detaliata, care se va elibera la cerere, firmele de telefonie vor aduce la cunostinta abonatilor informatii despre perioada de tarifare, cuantumul abonamentului lunar, sumele percepute pe categorii de apeluri sau mesaje, gratuitatile de care beneficiaza abonatul etc.
Am putea vorbi, in cazul din urma, de revolta impotriva sistemelor oligarhice deghizate in haine democratice, adica despre negarea imposturii democratice, a cripto-oligarhismului in care a degenerat democratia.
La o zi dupa ce primarul Catalin Flutur i-a povestit premierului Tariceanu despre dificultatile in alimentarea cu gaze a orasului, edilul sef povesteste si ziaristilor ca nu mai are gaz acasa si ca sta mai mult pe la serviciu, iar cind ajunge totusi acasa, isi mai ia un pulover.
Si despre cate miliarde ar fi vorba? ... Abuzuri pentru care exista o factura, iar aceasta factura trebuie platita. ... Un alt membru este un consilier al ministrului apararii, despre care nu am gasit date manageriale, dar promit sa caut.
• Pentru a-l cunoaste mai bine, puteti citi in continuare un articol despre Alexandru Negrea, scris de el insusi.
"Factura cuprinde TVA-ul restant, dobanzile la creditele bancare si circa 2,4 miliarde de euro pentru lucrarile efectuate si neachitate. ... Aceasta este factura pe care o lasa actualul guvern urmatorului cabinet de ministri pentru a fi achitata in anul care vine.
Conform propriilor declaratii, Zekeriya Sadak si Ali Danis au achitat factura de revizie si au platit la zi asigurarea CASCO in valoare de 884 euro pe an, acoperitoare pentru toate reparatiile masinii, catre societatea de asigurari Allianz-Tiriac, asa cum ne-au dovedit prin factura fiscala nr.3801037, emisa de TSI, polita de asigurare nr.2063124 din 12 decembrie 2003 si adresa 1509/10.02.2005, potrivit careia Allianz-Tiriac Constanta confirma faptul ca va efectua plata reparatiilor catre Concesiunea Renault.
Acesta sustine ca Oficiul National al Registrului Comertului nu a mai platit o factura de aproape 600 de milioane de lei in contul filialei sale judetene. ... Factura era mai mare, dar o parte au platit-o. ... Directorul ORC Dolj, Gheorghe Celea, a declarat ca nu stie despre nici o datorie.
Sefii ANAF sustin ca nu este vorba despre casele sau apartamentele primite mostenire sau donate de rude si care sunt apoi vândute pentru a fi cumparate altele în schimbul lor.
"In cazul unei reparatii a masinii, service-ul trebuie sa emita un deviz de lucrari, o factura si garantia pentru lucrare. ... "Eu, care preiau reclamatiile de aproape doi ani, am observat ca majoritatea consumatorilor nu isi urmaresc interesul si nu cer bon sau factura.
www.danais.ro Despre GOD GOD - cea mai veche trupa de barbarian folk metal din regiunea Moldovei - este printre putinele care se arata dornice de a celebra mostenirea si traditiile stramosilor ei.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Vicepresedintele ANRE a explicat miercuri seara, la Digi24, ce trebuie sa faceti cand primiti o factura care nu respecta legea, adica nu are plafonare, nu are compensare.
La rindul ei, SC SUTAX Matasari a revindut locomotivele, cu o factura expirata, tot pe 31 octombrie, societatii SARTEX SUD-VEST UNIVERSAL CONSTRUCT SA din Tirgu Jiu, care le-a revindut firmei VENTA INVEST din Petrosani.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Factura PSD, platita acum „Pentru 2005, Guvernul a gasit solutii pentru ca personalul din invatamant sa-si primeasca sporurile promise.
google-analytics.com