Cautare

68663 de rezultate pentru "il" (1.57 secunde)
Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, a declarat ieri ca se ocupa de pregatirea institutiei prezidentiale pentru predarea stafetei si ca se va intalni astazi, maine si vineri cu presedintele ales, Traian Basescu.
Premierul Adrian Nastase le-a cerut membrilor Cabinetului sa nu isi rezerve in aceasta perioada bilete de vacanta sau de concediu, precizand ca Guvernul isi va continua activitatea pana la incheierea mandatului, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe.
In ceea ce il priveste pe contracandidatul sau, Adrian Nastase, AFP noteaza ca premierul autoritar al Guvernului social-democrat din ultimii patru ani este pe cale de a fi indepartat din prim-planul scenei politice, dupa ce a fost infrant de liderul Opozitiei.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Presedintia PD va deveni, in scurt timp, tinta unora dintre liderii democrati, dupa ce Traian Basescu va fi nevoit sa demisioneze si din functia de partid, ca urmare a alegerii sale in fruntea tarii.
Prefectura a economisit aproape un miliard lei din banii primiti de la Guvern pentru organizarea alegerilor generale.
daca Dan Voiculescu il lasa pe Nastase fara PUR, degeaba se mai aliaza UDMR cu PSD deoarece, singuri, de abia depasesc 40 de procente.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a fost felicitat ieri pentru castigarea alegerilor, intr-o convorbire telefonica, de catre omologul sau american George W.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
- Il cunoasteti bine pe Traian Basescu. ... Daca pana mai ieri cuvintele pe care le spunea il reprezentau pe Traian Basescu si reprezentau actiunea lui politica, de acum incolo ele sunt insotite de o raspundere majora.
Astfel, despre Catalin Buhaianu se spune inclusiv ca inainte de alegeri a anuntat ca isi va vinde automobilul Opel pe care il detine doar pentru a-si sustine campania, iar la doua saptamini si jumatate dupa ce a intrat in Camera Deputatilor nu a adus diferenta de bani si se plimba inca in masina cu pricina.
Disperarea il face sa greseasca din nou. ... Aceasta banuiala il incearca si pe liderul en-titre al UDMR, care s-a aratat deja nemultumit de "amenintarile” cu alegerile anticipate si a pledat pentru evitarea acestora prin gasirea unei solutii demne de niste "formatiuni politice responsabile” (poate de acum inainte).
Liderul PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca nu-si doreste foarte tare postul de prim-ministru in cadrul unei viitoare guvernari.
Sala Curtii Constitutionale a fost ieri, la orele pranzului, neincapatoare. Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Borbely, si co-presedintele Aliantei D.A. PNL-PD Calin Popescu-Tariceanu au discutat ieri, la Palatul Parlamentului, pe tema programelor de guvernare ale celor doua formatiuni.
Comisia pentru validarea mandatelor senatorilor a luat ieri, in unanimitate, decizia invalidarii mandatului lui Brandusel Nichitean, care este acuzat ca la alegeri a votat de cinci ori.
google-analytics.com