Cautare

68672 de rezultate pentru "il" (3.41 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Senatorul PD Maria Petre a afirmat ca una dintre prioritatile pentru urmatoarea sesiune parlamentara va fi punerea in dezbaterea Senatului a masurilor fiscale adoptate de Guvernul Tariceanu.
Functia de subprefect va reveni, si pentru urmatorii ani, UDMR Satu Mare, care il va desemna, foarte probabil, tot pe cel care o detine in prezent, Rudolf Riedl.
Fostul negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas, si-a exprimat nedumerirea vizavi de atitudinea unor politicieni care reproseaza fostului Guvern ca s-a negociat prea mult cu UE.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate.
Prefectura Harghita a atacat ieri in instanta hotararea Consiliului Local Gheorgheni privind organizarea in municipiu, la 30 ianuarie, a referendumului pentru autonomia Tinutului Secuiesc.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
Directia pentru comunicare, presa si relatii publice a Camerei Deputatilor a transmis ieri un comunicat de presa prin care incearca sa explice situatia mobilierului transferat de la Guvernul Romaniei la Camera Deputatilor.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine ca una dintre prioritatile actualei legislaturi vizeaza intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului.
Vizita la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat cu laude pentru lucratorii din acest serviciu de informatii.
Vicepremierul Adriean Videanu a declarat ieri ca principalul obiectiv al Guvernului Tariceanu este eliminarea coruptiei, inclusiv in domeniul pe care il are in subordine, cel economic.
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
Ministrul a declarat ieri ca nu exista liste cu privire la schimbarea din functii a unor diplomati, dar ca in activitatea ministerului pe care il conduce criteriul principal il va reprezenta competenta.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
“Nu cred ca trebuie facute schimbari majore in conducerea superioara de partid“, a declarat, la randul sau, Constantin Contac, presedintele organizatiei judetene PSD Botosani.“Social-democratii au dorinta de a ramane uniti in jurul unei conduceri puternice, capabila sa modernizeze partidul, sa il reorganizeze in teritoriu si sa dea o replica puternica actualei Puteri, care, inca de la inceput, pare macinata de lupte intestine“, sustine, de asemenea, deputatul PSD de Caras-Severin Ion Mocioalca.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
Pentru prima data in ultimii ani, fostul presedinte al tarii Ion Iliescu nu a mai fost sarbatorit de onomastica la locul sau de munca.
google-analytics.com