Cautare

68672 de rezultate pentru "il" (2.08 secunde)
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
“Poate il urasc“, a mai spus Saftoiu. Adriana Saftoiu nu a dorit sa faca public numele viitorilor consilieri de stat din cadrul Presedintiei, apreciind ca ar face o “indiscretie“.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Circul politic dambovitean nu i-a ocolit nici pe oficialii Internationalei Socialiste, despre care se spune ca ar fi sarit in ajutorul social-democratilor lui Nastase in urma S.O.S.-ului transmis de acesta din urma.
Deputatii alesi la 28 noiembrie au intrat in “legalitate“. Plenul Camerei a validat ieri, cu unanimitate de voturi, mandatele celor 332 de deputati alesi la alegerile parlamentare.
Tanasescu ameninta cu demisia Ministrul Finantelor, Mihai Tanasescu, a amenintat ieri ca va demisiona din PSD daca la conducerea partidului vine Ion Iliescu.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
Nemultumit ca in imobilul pe care filiala botosaneana il detine in fosta Casa a Casatoriilor se adaposteau zilnic tot felul de persoane, iar in birourile din interior intra cine vroia, presedintele organizatiei judetene, Constantin Contac, a facut un program strict de munca la partid.
partidul care a considerat firesti toate abaterile presedintelui Iliescu de la lege a sarit ca ars si il acuza pe Basescu de incalcarea "grava” a legii fundamentale, prin propunerea unui premier in persoana liberalului Calin Popescu Tariceanu.
"Victoria lui Traian Basescu in turul doi de scrutin se datoreaza PNTCD-ului si daca taranistii nu il sustineau acesta nu avea procentul in plus de care a avut nevoie pentru castigarea prezidentialelor”.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Partidul Umanist din Romania (PUR) a anuntat ieri, prin liderul sau, Dan Voiculescu, ca nu a luat inca o decizie privind sprijinul pentru un viitor Guvern al Aliantei D.A.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Traian Basescu a participat ieri, pentru ultima oara ca primar general, la sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).
Ultima intalnire oficiala a presedintelui Ion Iliescu cu jurnalistii s-a dorit, initial, a fi o conferinta de presa, dar in ultimul moment s-a decis ca este mai bine sa fie doar o simpla declaratie la incheierea ultimului sau mandat la Cotroceni.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. Ultimele iesiri in fata presei, ultimele sedinte. Si ultimele gafe, balbe, replici spuse la comanda, pentru amuzamentul asistentei.
Manati de interese meschine, alesii PUR si PRM il salveaza pe Adrian Nastase de la decesul politic, propulsandu-l in fruntea Camerei Deputatilor.
google-analytics.com