Cautare

68663 de rezultate pentru "il" (1.48 secunde)
La una dintre ultimele sale intalniri cu ziaristii, presedintele Ion Iliescu a discutat cu presa despre ultimul sau mandat la Cotroceni, laudandu-se, printre altele, cu reusitele legate de integrarea in NATO, revigorarea economiei si a culturii.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
Dupa aceea fac un raport care va fi analizat la nivelul asociatiei si pe care apoi il trimitem la Bucuresti ", afirma Vasile Rudai, monitor local pentru drepturile omului al asociatiei.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Cu trei zile inainte de turul doi al alegerilor generale, consilierii locali din Havirna s-au intrunit pentru a repartiza cele 650 milioane lei necesare achitarii ajutoarelor sociale.
De altfel, cu doar o ora inainte de inchiderea urnelor, prognoza CURS il dadea, pentru prima oara in cursul zilei, pe Traian Basescu in frunte, cu un scor de 51 la 48.
Lui Gheorghe Dontu, fostul presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Constanta si ex-viceprimar al urbei noastre, i s-a urcat democratia la cap.
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
Dupa aflarea rezultatelor oficiale ale turului al doilea al prezidentialelor, Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, este de parere ca, deocamdata, nimeni nu are majoritate parlamentara, nici ca partid luat separat, nici ca Alianta.
Noii senatori si deputati au venit ieri, unii pentru prima data, la sedintele de plen care au marcat cea dintai zi de intrunire a noului Parlament.
Bucurestenii vor mai vota o data in scurta vreme, pentru a-si alege un nou primar general, in locul lui Traian Basescu, care va fi presedintele Romaniei.
Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Adrian Nastase se pregateste sa predea stafeta si la PSD. Iliescu evolueaza deja in postura de lider absolut al acestei formatiuni, iar problema numirii oficiale in fruntea PSD pare sa fi ramas doar o chestiune de timp.
Judecand dupa numarul de mandate obtinute, Aliantei PNL-PD ii va fi foarte greu sa obtina o majoritate parlamentara, necesara investirii unui eventual Guvern promis de noul sef al statului, Traian Basescu, fara a apela la voturile PRM.
Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur. ... Mofluzi si parasiti, pesedistii isi ascut sabiile pentru judecata de apoi a lui Adrian Nastase, pe care doar o minune il mai poate salva de decesul politic.
Ion Iliescu il felicita pe Traian Basescu pentru victoria in alegerile prezidentiale Presedintele Ion Iliescu transmite sincerele sale felicitari castigatorului alegerilor prezidentiale, Traian Basescu, si ii ureaza succes in misiunea sa de mare raspundere pentru a asigura stabilitatea politica si sociala necesara continuarii cresterii economice si finalizarii procesului de aderarea la Uniunea Europeana, a declarat ieri, la Palatul Cotroceni, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Corina Cretu.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Presedintele Ion Iliescu le-a multumit ieri colaboratorilor sai din cadrul Administratiei Prezidentiale. La venisajul expozitiei “Din fotocronica unui mandat - 2000-2004“, realizata de fotograful sau oficial, Iliescu a rostit un mic discurs cu o voce tremurata si stapanindu-si cu greu lacrimile.
Acesta i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare in care ii adreseaza “sincere felicitari“ si il asigura de sprijinul tarii sale pentru aderarea la Uniunea Europeana.
google-analytics.com