Cotidianul : Jacques Attali vine in Romania la Forum Invest

Aflat la cea de-a IX-a editie, "Finance 2012" este unul dintre cele mai prestigioase evenimente financiare organizate in sud-estul Europei. Va avea loc in zilele de 22, 23 si 24 mai la Bucuresti, Hotel Radisson Blu.
Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente, Forum Invest este singura companie din Romania care a strans in jurul ei peste 6000 de personalitati politice, economice, oameni de afaceri, lideri de opinie, jurnalisti din toata lumea.
Jacques Attali, analist economic, fondatorul si primul presedinte al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare vine anul acesta la "Finance 2012". Presedintele Nicolas Sarkozy l-a numit pe Attali presedinte al Comisiei de Crestere Economica a Frantei. Jacques Attali este oaspete de onoare al evenimentului care numara peste 250 invitati si participanti din Europa Centrala si de Est.
Printre vorbitori se numara Simeon Djankov primul ministru delegat si Ministrul de Finante al Bulgariei, Bogdan Dragoi, Ministrul de Finante al Romaniei, Steven Van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, Ionut Costea, presedintele EXIMBANK, Timothy Ash, directorul Departamentului de Cercerare a Pietelor Emergente al RBS Group, alaturi de alti 30 de vorbitori, presedinti ai institutiilor bancare, guvernatori si viceguvernatori, presedinti ai companiilor de leasing si asigurari, presedinti ai fondurilor de investitii, de garantare si contragarantare.