Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.01 secunde)
Un rau necesar (Constantin Gheorghe, autorul articolului, este consilier la cabinetul fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu) Nu, n-am sa-l acuz pe Ponta de tradare.
Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Regimul Basescu reprezinta triumful fenomenului Pitesti, dar acelasi triumf l-ar reprezenta tovarasia cu Ion Iliescu. ... De aceea am considerat si repet ca e un act de bun simt ca Victor Ponta sa reitereze protocolul de la Timisoara, in care PSD isi recunostea, regreta si dezavua greselile trecutului.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia. ... Apoi, pe cand se afla la volan, s-a aratat incantat de ce poate si le-a spus celor de la Renault s-o adapteze pietei din Romania:
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Ludovic Orban nu scapa nici o ocazie pentru a-l ataca public pe presedintele Traian Basescu, liderul liberal erijandu-se se pare in portavocea aripii anti-Basescu din PNL.
Senatorul PSD George Cristian Maior, nascut la 16 noiembrie 1967, la Cluj Napoca, este presedinte al Comisiei pentru aparare. ... El a fost diplomat in cadrul MAE incepand cu 1992 si secretar de stat si sef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantica si Politica de Aparare, la MApN in decembrie 2000.
Traian Basescu a anuntat aseara ca nu va mai demisiona si si-a dat intalnire cu electoratul pentru 20 mai, cand va avea loc referendumul national privind suspendarea din functie a presedintelui Romaniei. "La un moment dat am anuntat ca voi demisiona.
Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu .
Dominat net de adversar, Basescu se comporta ca un boxer facut groggy. ... Pentru prima oara Basescu a pierdut controlul si este in defensiva. Basescu era supranumit Zeus in desenele animate ale unei televiziuni de divertisment. ... Aura lui Traian Basescu in mijlocul acestei veri pre-electorale incepe sa se stinga.
Dupa campanii intregi de denigrare a partidelor politice, Traian Basescu incearca sa iasa din incercuirea politica, aruncand in curtea acestora marota responsabilitatii.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL.
"Basescu stie ca USL va avea peste 50% la parlamentare" Chiar si presedintele Traian Basescu admite ca USL va avea peste 50% la alegerile parlamentare, afirma ex-premierul social-democrat Adrian Nastase, pe blog, el acuzandu-l pe seful statului ca interpreteaza "aberant" articolul 103 din Constitutie.
Credeti ca Traian Basescu ar trebui suspendat? ... Cum facem curaratenie dupa Traian Basescu (Autor:Iulia Huiu ) Traian Basescu lasa mostenire Romaniei un set de practici autoritare, de incalcari ale principiilor democratice si de interpretari discretionare ale Constitutiei.
Scandalul de plagiat, scanteia aprinsa controlat de Basescu pentru suspendare (Bogdan Tiberiu Iacob) Scandalul plagiatului lui Ponta vine intr-un moment ciudat pentru relatia presedinte-premier, mai precis cand dinspre PSD veneau semnele cimentarii unei coabitari calme, pana la finele mandatului lui Basescu.
-Traian Basescu uzurpa rolul guvernului si anunta taieri ale salariilor bugetarilor? -Traian Basescu isi abandona rolul constitutional de mediator in societate si se manifesta ca reprezentant al PDL impotriva celorlalte forte politice?
Votez DA, ca sa aiba cu ce se sterge Basescu Uneori se intampla sa fiu un imbecil romantic. ... Basescu o sa vrea sa se intoarca la Cotroceni prin orice mijloace.
Am fost impreuna in opozitie si am rezistat atunci cand era mai greu, atunci cand frica ii cuprinsese pe oameni, atunci, cand parghiile puterii erau in mana acestei secte fanatice, condusa de Traian Basescu, care lupta si azi impotriva poporului roman si care se numeste, imi pare rau sa o spun, PD-L.
Ceea ce inseamna ca nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier in vremea in care Traian Basescu e la Cotroceni.
google-analytics.com