Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (6.25 secunde)
Memoria pare sa-l lase pe primul om in/la stat, Traian Basescu.
"Basescu mi-a trasat o tinta pe spate, astfel incat toti jegosii lui portocalii sa modifice un adevar elementar.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, a dat o explicatie originala referitoare la succesul lui Traian Basescu in dezbaterea cu Mircea Geoana, dinaintea turului II al alegerilor prezidentiale: ... Basescu e atunci in forma maxima pentru ca poarta violet".
premierul Boc nu mai e vuvuzela Cotrocenilor, iar datele politice se vor schimba radical in perioada care vine, in sensul ca lupta dintre palate va imbraca forme tot mai acute, reeditand razboiul dintre Basescu si Tariceanu, din mandatul trecut, dar la o scara inca si mai mare.
Deputatul PSD Ciprian Nica (foto) este de parere ca presedintele Traian Basescu, Guvernul Basescu-Boc si, nu in ultimul rand PD-L, se afla intr-o deriva evidenta privind gestionarea Romaniei si ca sloganul prezidentiabil "Sa traiti bine!" ar trebui modificat in sensul "Sa va mintim bine!".
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
'In interviul d-lui Traian Basescu, difuzat joi seara de televiziunea publica, devenita oficina cotrocenista in toata regula, sunt destule subiecte contondente, care confirma cat de jos a putut sa coboare statutul institutional si public al unui presedinte de tara.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "O noua mizerie marca Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
"Ne-am putea trezi ca Basescu vrea functia de prim-ministru" Presedintele Traian Basescu nu are de gand sa isi dea demisia pentru simplul motiv ca seful statului e in stare sa faca orice pentru ca, in alegeri, USL sa nu atinga 50%, iar el sa numeasca premierul si sa aduca, din nou, PDL la guvernare, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism Presedintele Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism, are o retorica liberala incoerenta, iar guvernarea PDL a lansat masuri haotice anti-liberale, se arata intr-un comunicat de presa remis, miercuri, AGERPRES, de catre Fundatia Horia Rusu.
"Basescu e un politician muribund care se teme de popor" Traian Basescu a ajuns la stadiu de politician muribund care se teme de popor si tocmai de aceea face tot ce se poate pentru a ramane la putere prin orice mijloace, afirma ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Basescu siluieste Constitutia ca sa ingroape USL (Autor:
Conflictul Basescu-Rege: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Atacul lui Traian Basescu la fostul suveran a socat pe toata lumea, acum citeva luni, mai ales ca nu a fost o iesire de moment, ci debutul unei serii intregi de critici si invective, dovedind luciditate si premeditare.
Victor Ponta, la "Interviurile Gandul": Daca Basescu nu numeste premierul USL si refuza sa respecte Constitutia, va fi suspendat.
Protestele nu au pornit de la o situatie economica. ... interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva !
Presedintele Basescu ar putea fi demis in luna mai. ... Demisia lui Sorin Frunzaverde si inscrierea in PNL permit insa USL sa inceapa suspendarea lui Traian Basescu inainte de locale.
Basescu catre guvernul Ponta: Va felicit pentru votul impresionant, 284 va apropie de 322 care v-a adus noroc data trecuta Presedintele Traian Basescu a avertizat Guvernul Ponta ca parteneriatul cu el este valabil atata vreme cat nu se va incepe "un proces de restauratie".
Mama tuturor bataliilor apud Basescu Traian Basescu se plictiseste la Cotroceni. ... Onest sa fii pana la virgula, daca la momentul admiterii tezei functionau alte reguli privind citarea, aleluia si un praz verde! ... Sa-si puna la munca trepadusii. Funebriu si asa o freaca la rece.
google-analytics.com