Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.41 secunde)
PSD considera ca primirea fostei judecatoare a Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, in PNL Botosani este un nou pas spre "Coalitia Basescu".
Traian Basescu a socat din nou, asa cum ne-a obisnuit dupa cite o perioada de vacanta in oricare din posturile in care s-a aflat.Dupa ce a demolat chioscurile si garajele din capitala, Basescu e pe cale sa demoleze un guvern.
Incercarea social-democratilor de a-l suspenda pe presedintele Basescu se dovedeste a fi esuata. Nu numai ca publicul este impotriva convocarii unui referendum pentru a-l demite pe Traian Basescu, dar agitatia provocata de social-democratii condusi de Mircea Geoana a provocat o riposta dura din partea fostului primar al Capitalei.
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD. ... çn cadrul turneului sau electoral prin Ardeal, incheiat ieri la Sibiu, Traian Basescu a exploatat la maximum decizia guvernarii Nastase in cazul RAFO.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
La nici doua saptamini de la investirea guvernului, presedintele Traian Basescu redeschide spectaculos disputa privind formula guvenamentala si provocarea alegerilor anticipate.
Da, eu cred ca asta (refacerea Aliantei DA) este calea de dreapta si calea spre progres a Romaniei", declara pe 28 iulie Sever Voinescu, vicepresedinte PDL, vazut ca apropiat al lui Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. El sustine ca are documente privind interventiile PSD in acest sens la Bruxelles. Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Mai pornit ca niciodata impotriva PNL si a premierului Calin Popescu Tariceanu, presedintele tarii, Traian Basescu, a catalogat propunerea liberalilor drept un "puci anti-Romania"! Dupa ce a "pocnit" PNL-ul cu aprecieri dintre cele mai dure, Traian Basescu a admis ca o dezbatere publica pe aceasta tema este totusi necesara.
Presedintele Traian Basescu a reusit din nou, in cursul zilei de ieri, sa dea peste cap linistea fragila care se asternuse la nivel de coalitie guvernamentala, rasucind inca o data cutitul in orgoliile PNL, PC si mai putin ale UDMR.
Presedintele Traian Basescu a cerut Europei sa gaseasca solutii pentru a reduce dependenta de gazul furnizat de compania ruseasca Gazprom si a criticat decizia britanicilor de a impune romanilor restrictii pe piata fortei de munca dupa aderarea la UE.
Serban Nicolae a afirmat ca va propune, azi, conducerii PSD, ca partidul sa sustina, in dezbaterea din Parlament privind solicitarea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, instituirea unei comisii de ancheta.
Liberalii sunt mai porniti ca niciodata impotriva presedintelui Traian Basescu, pe care il considera principalul vinovat, de fapt "artizanul" decesului anuntat in urma cu doua zile de premierul Calin Popescu Tariceanu. ... pestele se impute de la cap.
In aceasta perioada, filiala Constanta a Partidului Romania Mare pregateste adunarile de bilant la comune, orase si municipii, organizate conform statutului o data la 2 ani.
Dupa ce Traian Basescu a anuntat ca nu va mai demisiona, urmind a se prezenta in fata electoratului la referendum, democratii si social-democratii galateni au inceput sa se intreaca in a prezenta tot felul de scenarii politice referitoare la modul in care se vor desfasura lucrurile pe scena politica in urmatoarele 30 de zile.
Presedintele Traian Basescu, liderul PSD, Mircea Geoana, precum si o serie de reprezentanti din Guvern s-au intalnit, joi seara, la Vila Lac pentru a discuta despre viitorul coalitiei de guvernare.
PD-L are in vedere posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu renunta sa mai candideze, a declarat, astazi, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga "Domnul Boc este o varianta clara daca domnul presedinte nu va candida.
Pe site-ul Inpolitics, sunt avansate cateva idei sub semnatura lui Bogdan Tiberiu Iacob, pe care le reproducem in continuare, despre esecul lui Traian Basescu in relatia cu Statele Unite ale Americii, in cei 5 ani ai mandatului sau de presedinte.
Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de CCSB, Traian Basescu va pierde presedintia Romaniei in turul doi, indiferent de contracandidatul sau. Actuala situatie din politica si economie nu ii face prea bine presedintelui, iar alegerile prezidentiale se pot dovedi a fi marea cadere a lui Traian Basescu.
Fostul premier Adrian Nastase a inceput sa inventarieze, cu minutiozitate, minciunile lui Traian Basescu, spuse de-a lungul celor cinci ani de mandat la sefia tarii.
google-analytics.com