Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.55 secunde)
Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Ziarul AZI dedica un articol foamei de bani a guvernarii Basescu-Boc, strigata pe unde radio de presedintele actual al Romaniei. ... Presedintele Traian Basescu a acordat un interviu amplu postului Radio Romania Actualitati.
Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Regimul Basescu in insolventa! O analiza la rece despre viitorul lui Basescu Este relativ simplu sa ne imaginam cum va arata scena politica din Romania la 1 ianuarie 2015. Principala noutate va fi prezenta unui alt presedinte la Cotroceni.
Congresul PD a decurs cum a hotarit maestrul de ceremonii, Traian Basescu. El a stat dupa cortina si a minuit papusile care stateau la prezidiu. Acestea, din cind in cind, mergeau la tribuna sa spuna ceva, iar sala aplauda frenetic la comanda.
Congresul PD a decurs cum a hotarit maestrul de ceremonii, Traian Basescu. El a stat dupa cortina si a minuit papusile care stateau la prezidiu. Acestea, din cind in cind, mergeau la tribuna sa spuna ceva, iar sala aplauda frenetic la comanda.
Adica, plodul inca nenascut si cu slabe sanse sa apara totusi pe lume, care se numeste „Parlament unicameral, vot uninominal”, nu este progenitura lui Basescu!
presedintele Basescu este un politician prea abil pentru a putea fi luat usor prin surprindere. ... Basescu iubeste prea mult popularitatea si, pentru a cistiga notorietate, incearca sa faca gesturi si sa vorbeasca pe intelesul oamenilor simpli.
Sa renuntam la Constitutie. ... Basescu foloseste poporul contra Parlamentului si invers, dupa cum ii dicteaza interesele de supravietuire politica Daca e sa folosim un limbaj colocvial, in democratiile consolidate si functionale, persoanele si institutiile care trec peste Constitutie o incurca.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine! ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase. ... „Celor 3.500 de persoane, care acum sunt identificate in aceasta situatie in cazul Pitesti, le vom retrage permisul de conducere.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
google-analytics.com