Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (2.57 secunde)
Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor, intr-un moment nu tocmai prielnic pentru mediul de afaceri.
Evenimentul din acest an reprezinta punctul culminant al campaniei "Cum repornim economia", initiata in martie 2009.
Toate acestea au facut timp de doua zile deliciul celor prezenti miercuri si joi la evenimentul "Gustati Romania" ("A Taste of Romania"), organizat de deputatele Daciana Sarbu si Viorica Dancila.
Evenimentul s-a bucurat de preyenta Ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru si a altor invitati precum Constantin Nicolescu - presedinte Consiliul Judetean Arges, Gheorghita Botarca - primar Topoloveni, prof. ... Evenimentul a fost moderat de vedeta de televiziune Simona Balanescu.
Parchetul General a emis un comunicat de presa in care sustine ca informatiile prezentate de Evenimentul Zilei in cazul Cristian Tabara sunt "eronate".
A debutat in mass-media inca de la varsta majoratului, la "Curierul National", iar, mai apoi, a fost redactor/reporter la "Informatia Bucurestiului", "Ziua" si "Evenimentul Zilei".
A debutat in mass-media inca de la varsta majoratului, la Curierul National, iar, mai apoi, a fost redactor/reporter la Informatia Bucurestiului, Ziua si Evenimentul Zilei.
A debutat in mass-media inca de la varsta majoratului, la Curierul National, iar, mai apoi, a fost redactor/reporter la Informatia Bucurestiului, Ziua si Evenimentul Zilei.
Evenimentul a reunit atat marii distribuitori, cat si producatorii de fructe din Romania, oferind ocazia ambelor parti de a discuta noi proiecte si parteneriate, dar si de a descoperi Ferma La Mosie, ce reprezinta una dintre cele mai moderne ferme pomicole din Romania.
Evenimentul Zilei titreaza: ... Puteti citi in continuare articolul din Evenimentul Zilei.
Cel mai probabil evenimentul va avea loc pe 28 octombrie.
Evenimentul reuneste investitori si manageri din domeniul constructiilor, reprezentanti ai autoritatilor, bancheri si consultanti. ... Evenimentul, desfasurat la Sala Regina Maria din Hotel Athenee Palace Hilton, Bucuresti, este organizat de Mediafax si reprezinta cea de-a cincea editie a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media.
Evenimentul se va desfasura in perioada 21-24 septembrie, la Romaero Baneasa, Bucuresti in cadrul unui pavilion de 3000 de m2, accesibil si avantajos atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
Evenimentul a fost inaugurat printr-un video care a trecut in revista principalele sectoare in care isi desfasoara activitatea societatile italiene din Romania:
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
La evenimentul de inaugurare a fost prezent Matteo Muraro, Responsabil Comercial Calzedonia Spa. ... media relation, birou de presa si relatii publice pentru evenimentul de lansare - ADV Communication, societate specializata in raporturi institutionale si evenimente precum lansarea brandului Ferrari in Romania sau birou de presa al Confindustria Romania.
EVENIMENTUL ZILEI. ... Intr-un interviu, in exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", Dinu Patriciu sustine ca pragmatismul sau il face sa treaca peste orice, daca nu-si incalca, in acest fel, codul si etica personala".
Astfel, pe langa dotarile de ultima ora de care beneficiaza, mult-asteptatul model a adus o inovatie si in evenimentul de lansare, care a conectat simultan sediile Toyota din tara prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucuresti Nord.
Mi s-au cerut 100.000 € pe luna sa nu apara Primarul General a fost intrebat de un consilier general despre articolul aparut luni in ziarul Evenimentul Zilei, "Sorin Oprescu, nasul mafiei spitalelor bucurestene".
Evenimentul de inaugurare a podului Calafat-Vidin a inceput vineri, la ora 16:00. ... Evenimentul de inaugurare a podului Calafat-Vidin a inceput vineri, la ora 16:00.
google-analytics.com