Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (3.37 secunde)
Evenimentul se bucura de semnatura directorului artistic si de styling Maria Andrei, iar resposabila cu intretinerea atmosferei va fi vedeta Ilinca Vandici. ... Evenimentul se va desfasura in zona Rotonda, recent renovata si inaugurata in centrul comercial.
Evenimentul are origini istorice cu atat mai mult cu cat este organizat in Palatul Sacrei Infirmerii a Ordinului Cavalerilor de Malta, care dateaza din anul 1400 si este locul in care Cavalerii de Malta tratau bolnavii raniti in razboi. Evenimentul a avut loc in prezenta Prof.
Evenimentul se desfasoara in fiecare an la sfarsitul lunii august si reuneste editori, organizatii, scriitori si vizitatori din 82 de tari. ... Partenerii ICR pentru evenimentul din acest an sunt Ministerul Culturii, Biblioteca Nationala a Romaniei, Fundatia Bartoc.
Trupa ARTHUR va deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Nationale Oamenii Timpului. ... Evenimentul face parte din Campania Nationala Oamenii Timpului.
Joi, 17 noiembrie, la ora 17.00, va avea loc evenimentul dedicat unei familii fericite: ... Evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie, la ora 17.00, la Aida Bistro, Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru si va asteptam cu drag!
La ora 19:00, in Cupola Casei Artelor, toti cei care doresc sa inchine un pahar de vin in cinstea iubirii autentic romanesti, vor fi invitati la o prezentare de vinuri, urmata de o degustare.Evenimentul se va incheia cu un Recital extraordinar de piese romanesti de dragoste, interpretate de JEZEBEL si pianistul ALEXANDRU BURCA, incepand cu orele 20:00.Intrarea este gratuita pentru cetatenii Sectorului 3, insa participarea la concert se va face in limita locurilor disponibile in sala, astfel incat va recomandam sa faceti o rezervare din timp, la numarul de telefon 0759990841.
Evenimentul se bucura deja de o traditie la nivelul municipiului Calarasi, fiind asteptat atat de prescolari si elevi, cat si de parinti.
accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promotional din partea formatiei Phoenix, sesiune foto si de autografe.
Evenimentul Inaltarii este amintit in Sfintele Evanghelii si descris pe larg in cartea Faptele Apostolilor, unde se spune ca, dupa Invierea sa din morti, Mantuitorul s-a aratat Sfintilor Sai ucenici si Apostoli, timp de 40 de zile, prin multe semne doveditoare.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. ... La evenimentul de lansare Ecco Soft 1, au participat cantaretele Alexandra Ungureanu si Giulia Anghelescu venita impreuna cu sotul ei, Vlad Huidu.
Evenimentul este structurat pe doua componente: B2B (Business to Business) â€" pentru cei care doresc sa gaseasca distribuitori sau reselleri si B2C (Business to Client) â€" pentru companiile care vand direct consumatorilor finali.
Florian Pittis are loc pe 29-30 septembrie - 1 octombrie, de la ora 17:00, in Piata George Enescu din Capitala. Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB si Miscarea de Rezistenta. ... E pe bune evenimentul asta?
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
Evenimentul a avut loc sub titulatura Domnite, cavaleri si vin. ... Evenimentul a avut loc in incinta Complexului Dall Class. De asemenea, Maria Matei, o antreprenoare de succes din Bucuresti, ne-a incantat cu o colectie superba de haine, intitulata Marulia.
Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!. ... Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!
Evenimentul are deja o traditie in lumea medicala, pozitionandu-se ca o manifestare de inalta tinuta stiintifica. Evenimentul, prezidat de prof.univ.
Evenimentul WPA 2013 Bucharest Congress se deruleaza dupa ce presedintele SUA, Barack Obama a prezentat saptamana trecuta programul Brain de cercetare a creierului, al carui buget ar putea depasi trei miliarde dolari pentru 10 ani.
Zeci de evenimente sunt asteptate in intreaga tara, iar in Bucuresti, adeptii hranei sanatoase sunt invitati sa marcheze evenimentul intre orele 17.00 si 20.00 la hypermarketul Cora Lujerului, unde Miruna Meirosu si Daniela Miscov, Ambasadori Food Revolution Romania, alaturi de Curtea Veche Publishing si Libraria Bastilia, vor pregati o serie de intalniri interesante cu specialisti din domeniu, dar si concursuri de gatit pentru familii.
Redeschiderea Hergheliei Mangalia, prilej de a atrage noi categorii de turisti Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism(ANT), Razvan Filipescu, a participat la evenimentul hipic organizat cu ocazia redeschiderii complexului Hergheliei Mangalia catre publicul larg.
google-analytics.com