Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (3.38 secunde)
(Articolul a aparut initial in Evenimentul Zilei). ... 3(43) iulie-septembrie 2018 Preluam din ziarul Evenimentul zilei, din 24 august 2018 un articol deosebit de argumentat in legatura cu traditiile patriotice ale poporului roman.
Evenimentul a fost extrem de important pentru ca tot vineri s-a serbat si Nasterea Fecioarei Maria.
Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, la sala Ateneu, cu incepere de la 10.00. ... Precizam ca, alaturi de cei trei parlamentari, la evenimentul de ieri a fost prezent si directorul Apaterm, George Cubasa.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ca va lansa, alaturi de Valeriu Stoica si de Cristian Boureanu, propunerea de platforma politica pentru reformarea PNL si a subliniat ca evenimentul nu are legatura cu "scenariile vehiculate" despre formarea unui megapartid.
Evenimentul a avut loc la initiativa Organizatiei de Femei a PD Mangalia. ... Fiecare dintre bebelusi a primit, alaturi de numele pe care deja le aveau, cate un nume de botez, Ion sau Ioana, in cinstea zilei Sfantului Ioan Botezatorul, in care a avut loc evenimentul.
In zona Casei Studentilor, cea care a gazduit evenimentul, au fost lipite afise cu sloganul "Sa ma demiteti bine", pe peretii cladirii au fost lipite alte afise cu "Decalogul lui Basescu", iar in fata cladirii a fost amplasat un monitor si un sistem de boxe, pentru a permite vizionarea evenimentului si in afara Casei Studentilor.
La evenimentul organizat de Andrei Lisinschi au participat alaturi de colegii sai de partid, Mircea Nicu Toader - presedintele Organizatiei Judetene a PD-L si Cosmin Paun - presedintele Organizatiei Municipale, si o serie de specialisti care si-au prezentat atat sutinerea pentru proiectele pe care le are Lisinschi pentru Galati, cat si aprecierea la adresa planurilor care vor sa faca din urbea noastra un nou oras.
In tabara de la Eforie are loc evenimentul de tip Scoala de vara, intitulat Scoala Nationala de Integrare Europeana - "Accesarea Fondurilor Structurale" - editia a III-a.
Evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 21.00, pe DJ 546. ... Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, ambele autovehicule fiind avariate.
Evenimentul a fost gazduit de organizatia PD-L Eforie. ... Evenimentul s-a bucurat de prezenta doamnei Mariana Nedelcu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
Expozitia Mondiala Shanghai 2010 Un alt aspect important in relatia cu China este faptul ca aceasta tara va gazdui anul viitor evenimentul de mare anvergura Expozitia Mondiala Shanghai 2010.
Evenimentul saptamanii care se incheie azi este fara indoiala validarea lui Klaus Iohannis, ca premier, in Parlamentul Romaniei. PSD, PNL si UDMR au adoptat o hotarare a legislativului privind sustinerea lui Klaus Iohannis.
Un numeros public, compus din politicieni social-democrati, diplomati, jurnalisti si colaboratori apropiati, a tinut sa fie prezent la evenimentul promovator de o redutabila echipa de "moderatori":
Evenimentul Zilei publica un articol cu titlul "Gorbaciov: ... Evenimentul are loc la Clubul Diplomatic. Gorbaciov este coactionar la ziarul rus "Novaia Gazeta", adesea critic la adresa premierului Vladimir Putin, impreuna cu oligarhul Aleksandr Lebedev.
El a povestit, intr-un interviu acordat Observatorului Cultural, ca, interesat fiind de viata politica, a inceput sa scrie editoriale politice, mai intai la Jurnalul National, iar apoi la Evenimentul Zilei. ... Dupa cativa ani, Jurnalul National a devenit nefrecventabil si am plecat la Evenimentul zilei.
va rog sa luati Evenimentul Zilei de ieri (miercuri - n.r) si o sa vedeti ca doamna Elena Udrea ne da un raspuns foarte amplu, pregatit deja, bineinteles", a spus Tariceanu, citat de MEDIAFAX.
Evenimentul Zilei il citeaza pe Alin Teodorescu, prezent la B1TV, la emisiunea "100%": ... Puteti citi in continuare articolul din Evenimentul Zilei.
"Inca o noutate pentru evenimentul din acest an o constitutie faptul ca veti putea sta de vorba cu presedintele sau cate un reprezentant din conducerea fiecarui departament in parte, care va va explica exact cum isi coordoneaza activitatea in domeniul pe care il gestioneaza si ce presupune activitatea intr-un astfel de departament", a spus Adrian Nastase.
Evenimentul zilei: ... Evenimentul zilei: Crin Antonescu ar putea sa sustina o campanile prezidentiala avand in vedere ca multi ii reproseaza ca se trezeste tarziu?
Curtea Veche Publishing si Muzeul National de Istorie a Romaniei va invita luni, 23 septembrie, incepand cu ora 18.30, la evenimentul de lansare a volumului "Trei poduri peste lume. ... Evenimentul va avea loc in Sala Lapidarium a Muzeului National de Istorie (Str.
google-analytics.com