Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (3.25 secunde)
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.ev.
Recent, a avut loc la Hotel Marshal Garden evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania: ... Evenimentul s-a incheiat cu prezentarea oficiala a logo-ului Sistema Italia in Romania.
Evenimentul de deschidere a magazinului din Bucuresti Mall a fost marcat de un alt eveniment important: ... Vedeta a prezentat evenimentul si a interpretat imnul Amazing Jewelry, alaturi de DJ Lars, sosit din Copenhaga special pentru acest eveniment.
Evenimentul se va desfasura in cea mai exclusivista locatie, la Ambasad’Or, in Otopeni, partener oficial.
La evenimentul numit "No. ... Romanul a fost primul chemat pe scena la evenimentul organiza de ATP pentru a marca implinirea a 40 de ani de la infiintarea ierarhiei mondiale.
Astazi, incepand cu orele 20:00, va avea loc evenimentul AFI Palace Mall Run, primul cros caritabil desfasurat intr-un centru comercial.
Evenimentul din 22 Mai 206 le aduce impreuna pe cele trei vedete ale snookerului, meciurile dintre Bufonul din Leicester”, Masinaria din Melbourne” Asul din Pachet” urmand sa aiba loc in urmatoarea ordine:
Adrenalina si muschi intinsi la maxim la cursa de MTB Evenimentul de la Calarasi vine in intampinarea iubitorilor de natura, a ciclistilor amatori si profesionisti ce doresc sa-si testeze limitele pe doua roti intr-un peisaj unic prin frumusetea lui, in mare parte prin padure, dar si pe digul Dunarii Calarasene.
Initial, a fost vorba de un desen ce incerca sa reprezinte grafic evenimentul cu pricina, realizand simultan o legatura cu sigla Google. ... Pe langa faptul ca evenimentul este unul foarte important pentru fanii sporturilor de iarna, elintra in istorie ca fiind prima editie organizata pe teritoriul Asiei continentale.
Evenimentul este sustinut de: World Class Romania, Divertiland. Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
Un nou succes, o noua cunoastere si un exemplu evident ca se poate, a fost si evenimentul de lansare al cartii Viata Altfel care s-a ridicat la un nivel de profesionalism adevarat, care scoate in evidenta calitatea si valoarea organizatorilor, a gazdelor cat si calitatea informatiilor.
- Evenimentul promoveaza atat emanciparea femeilor, activand astfel drepturile femeilor intr-o societate contemporana moderna, cat si un mijloc alternativ de transport, dictand un trend de viata sanatos si prietenos cu mediul. ... In 2019, evenimentul are loc in 19 orase:
In 2012 am tinut aproape cu evenimentul si am incercat sa va aducem noutatile si vestile cat mai repede posibil, vom face la fel si in 2013.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
Mai sunt numai cateva zile pana la evenimentul blues al toamnei bucurestene: concertul extraordinar al lui JOHN MAYALL de la Sala Palatului, duminica, 11 noiembrie 2012.
Evenimentul LET IT SNOW, la care intrarea este libera, va fi un concert antrenant ce va cuprinde colinde si cantece de Craciun in romana, engleza si germana.
Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION sustine evenimentul in cadrul caruia fanii K1 se vor intalni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
google-analytics.com