Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (3.77 secunde)
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
Din perspectiva europeana, acesta este evenimentul cu impact asupra viitorului, si nu conflictul din Ucraina. Este de urmarit cum vor gestiona evenimentul atat Londra, cat si Bruxellesul.
Evenimentul a avut loc de la ora 18.00. ... Victor Ponta, discurs la Palatul Parlamentului Premierul Victor Ponta a sustinut un discurs la Palatul Parlamentului, la evenimentul de refacere a Uniunii Social Liberale, fiind aplaudat entuziasmant de colegii sai din sala.
Evenimentul va continua, romanii din tara si din Republica Moldova fiind invitati, astazi, la evenimentul 'Porti Deschise', de la Palatul Elisabeta.
Care este evenimentul politic al anului? ... - Care este evenimentul politic al anului? Pana in acest moment, iata cate voturi au inregistrat, in ordine, principalele evenimente politice ale anului, asa cum le-au formulat initiatorii sondajului:
Evenimentul s-a petrecut in timpul unei manevre de rutina, de trecere de pe un robinet de reglaj nivel in generatorul de abur pe robinetul de reglaj de rezerva.
Evenimentul a fost organizat de Directia pentru Agricultura, Administratia Pietelor Agroalimentare, Consiliul Judutelui si Consiliului Local. ... Directorul Popa a mentionat ca evenimentul se va desfasura incepind cu ora 9.00.
Evenimentul, dupa cum a aratat inspectorul general Naciz Amza, nu ar fi putut avea loc fara contributia Inspectoratului Judetean Scolar Constanta si a facut fericiti nu mai putin de 39 de tineri cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, grupati in 14 echipe.
Evenimentul, organizat de ABplus, va avea loc in incinta Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova si in pavilioanele expozitionale mobile situate pe esplanada acestuia.
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
Constituind o premiera în programul SolePAD, evenimentul de la Craiova este organizat de Agora Media si va avea loc în sala de conferinte a Hotelului Plaza.
Evenimentul are drept scop stimularea comertului cu autoturisme, piese si accesorii auto, astfel ca dintre cei 14 participanti vor face parte atât dealeri auto, cât si firme ce comercializeaza piese de schimb si accesorii pentru autoturisme.
Trebuie sa lupti pentru a gasi solutii noi“, a spus Ion Radu. Reducerea barierelor birocratice Evenimentul de vineri a fost organizat de BTL design si si-a propus sa ofere solutii pentru eficientizarea afacerilor.
Trebuie sa lupti pentru a gasi solutii noi“, a spus Ion Radu. Reducerea barierelor birocratice Evenimentul de vineri a fost organizat de BTL design si si-a propus sa ofere solutii pentru eficientizarea afacerilor.
Evenimentul, la deschiderea caruia nu a lipsit nici prefectul Danut Culetu se refera cu precadere la vopseaua utilizata la corpul navelor de transport maritim international, vopsea care provoaca o reactie toxica asupra mediului marin.
Evenimentul se va bucura de prezenta Top Management-ului Alpha Bank Romania, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale, precum si de renumiti sportivi romani.
Evenimentul organizat de Plusauto, dealerul local Ford, la sfarsitul saptamanii, a atras multi curiosi. Desi evenimentul fusese anuntat pentru ora 12.00, vizitatorii au venit sa vada si sa testeze masinile inca de la deschiderea programului.
Evenimentul, aflat la a X-a editie, se va desfasura la Casa Tineretului din Craiova pana pe 29 aprilie.
De altfel, aceasta deja castiga teren si dicteaza mutatii in politicile de marketing ale firmelor", a declarat Iulian Fira, sales executive la MB Dragan - (true) interactive agency, agentia care a organizat evenimentul.
Evenimentul, organizat de Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor, s-a desfasurat pe ambele maluri ale Dunarii si a adus fata in fata firme si autoritati locale, unite de acelasi scop:
google-analytics.com