Cautare

1472 de rezultate pentru "evenimentul" (6.90 secunde)
Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului. ... Evenimentul din data de 8 aprilie de la Teatrul National se doreste a fi la fel de unic ca si albumul in sine, o fuziune intre rafinament, bun gust, senzorial si muzica dusa la nivel de arta.
La Editura LIDER a aparut cartea "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum. Pentru mai bine de trei decenii, Robert Ludlum a incantat cititorii de pe intreg mapamondul cu cele 27 de romane ale sale editate in peste 210 milioane de exemplare, traduse in 32 de limbi.
Evenimentul are loc la Hard Rock Cafe, iar pretul biletelor este cuprins intre 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia, dar acestea se pot cumpara si cu 70 de lei respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe cu sau la intrare in ziua concertului.
Depeche Mode, trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european, cu o productie impresionanta, anuntandu-se astfel a fi evenimentul muzical al anului 2013!
Evenimentul este impartit in doua sectiuni: ... Partenerul Just Smile, va oferi participantilor la evenimentul O zi intr-un muzeu ca o carte, vouchere gratuite constand in servicii stomatologice de inalta calitate.
Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul "Made in Italy", organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.
Prin evenimentul Cinema in aer liber, Asociatia Culturala Metropolis propune o alternativa la cinematograful clasic, accesibila tuturor. Evenimentul are ca obiectiv atragerea atentiei publicului larg asupra celei de-a saptea arte, savurate de aceasta data intr-un mediu neconventional.
Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00. Si de aceasta data, Joe Cocker va fi primit de fanii romani cu caldura si admiratie.
Evenimentul cheie al Zilelor Muzeului Taranului din acest an este expozitia Transporturile traditionale din Romania, care va fi deschisa pe 19 septembrie 2013, in salile Oaspeti si Irina Nicolau.
Evenimentul "Scoate poezia de la colt" incepe sambata, 28 septembrie, de la ora 20.30 in clubul "Tramvaiul Douasase" (str. ... Un concept inedit Pana acum, evenimentul a anuntat schimbarea proiectand poezie pe ecranele de la Magazinul Cocor, iar in 2012 a Reformulat puterea cu mastile din Energiea pub.
Evenimentul a avut loc marti seara, la noul si cochetul Ristorante Cucina Borghese, si a avut ca scop promovarea Regiunii calabreze pe piata romaneasca. ... Evenimentul a fost organizat de Consiglio Regionale della Calabria si Bizz Maker’s Production.
Evenimentul intitulat Asta lume va prezenta fanilor doua piese de pe viitorul album, doua compozitii de o factura muzicala aparte in peisajul repertoriului trupe.
Drept urmare, dupa aventura electronica de la evenimentul trecut, din club Colectiv, trecem direct la aventura urbana cu evenimentul "UrbanoSUNETE", in data de 6 iunie, la Colectiv.
El le-a spus participantilor la evenimentul de lansare ca este recunoascator pentru faptul ca social-democratii au avut incredere sa-l aleaga presedinte al partidului la 37 de ani si ca romanii au avut incredere sa fie premier la 39 de ani.
Curtea Veche Publishing si Filarmonica "George Enescu" va invita la evenimentul de lansare a volumului "Eticheta regala" de Sandra Gatejeanu Gheorghe. Evenimentul va avea loc marti, 28 octombrie, incepand cu ora 17.00, la Ateneul Roman (Str.
Curtea Veche Publishing si Librariile Diverta organizeaza miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei si a Calendarului Regal dedicat anului care urmeaza.
La evenimentul pe care-l organizam la trecerea dintre ani, imi doresc sa fim din nou impreuna, sa ne bucuram ca suntem sanatosi, sa cream o stare de bine, de prietenie. ... Evenimentul va fi prezentat de Pavel Bartos si va fi transmis prin intermediul PRO TV si Acasa TV.
Carismatica violonista poloneza Patrycja Piekutowska, invitata speciala in concertul de deschidere al stagiunii curente a Orchestrei Nationale Radio (ONR), va canta alaturi de prestigiosul ansamblu in evenimentul programat vineri, 23 ianuarie (ora 19:00), la Sala Radio.
Vineri, 22 mai, la ora 18.00, la Casa Universitarilor, va avea loc evenimentul lansarii de carte "Vise in paragina", o colectie de editoriale in care autorul Alexandru Calmacu prezinta si satirizeaza intamplari inedite, ca rezultat al evolutiei societatii romanesti postcomuniste.
Evenimentul este dedicat aniversarii a 15 ani de existenta a Fire Club, un loc emblematic, sinonim cu generatia anilor 2000.
google-analytics.com