Toyota Craiova a lansat ieri noua generatie Yaris. Evenimente similare au avut loc concomitent in 20 de locatii Toyota din intreaga tara. Astfel, pe langa dotarile de ultima ora de care beneficiaza, mult-asteptatul model a adus o inovatie si in evenimentul de lansare, care a conectat simultan sediile Toyota din tara prin intermediul unei transmisiuni live de la showroom-ul Toyota din Bucuresti Nord. "In aceasta noua era, in care tehnologia mobila este nelipsita din orice moment al vietii noastre, Yaris s-a reinventat si vine nu doar cu o masina nou-nouta la interior si exterior; vine cu inovatii de ultima ora in materie de conectivitate", a declarat Valentin Pirvu, directorul general al TOP MOTORS, dealerul Toyota in Craiova, care a subliniat faptul ca noul model este deopotriva pe gustul clientilor ce apreciaza solutiile hi-tech, dar si al acelora care cauta la o masina aspectul practic, siguranta si confortul.
Cu ce vine nou aceasta generatie de Yaris

Aflat la cea de-a treia generatie, noul Yaris aplica conceptul deja devenit faimos "compact la exterior, dar spatios in interior", ceea ce i-a si atras in Europa apelativul de "Piccolo Genio" (micul geniu). Yaris Noua Generatie este disponibil in trei variante de motorizari (1.0 l VVT-i 69 CP, 1.33 L Dual VVT-i 99 CP si 1.4 L D-4D DPF 90 CP) si trei tipuri de transmisii (transmisie manuala, transmisie variabila continuu Multidrive S, plus o cutie de viteze manuala cu schimbare automata a vitezei MultiMode). In interior regasim un habitaclu creat in jurul soferului, cu o pozitie de condus ergonomica, precum si cu materiale de o calitate superioara. Noutatile absolute cu care vine noul model sunt insa cele in materie de conectivitate - Toyota Touch si Toyota Touch&Go. "Toyota Touch este un sistem inteligent de acces si control al functiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1", color si camera video pentru marsarier. Toyota Touch&Go adauga acestuia si sistemul de navigatie si serviciile web. Putem spune deci, fara ezitare, ca odata cu noul Yaris se naste o generatie de geniu, din care de anul viitor va face parte si modelul Yaris hibrid, ce va marca o noua revolutie, de data aceasta in popularizarea tehnologiei hibrid", a explicat Valentin Pirvu.
Cei interesati pot testa noul Yaris
Cei care doresc sa vada si sa testeze noul Yaris pot participa in weekend la evenimentul Porti Deschise organizat in toate showroom-urile din tara.