Cautare

176 de rezultate pentru "esam" (3.19 secunde)
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta. Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedez-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat compania.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. Decizia vine dupa ce Finantele doljene au sesizat la Curtea Constitutionala faptul ca mediului de afaceri îi este împiedicat liberul acces la justitie pentru ca nu poate cunoaste  legislatia în timp real.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, in colaborare cu Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Romania, a lansat marti cea mai mare campanie de educatie a populatiei privind bugetul familiei - www.bugetulfamiliei.ro.
Constructorii olteni sustin ca nu sunt afectati deocamdata de criza imobiliara, desi majoritatea analistilor economici prevad ca înasprirea conditiilor de creditare va lovi în plin dezvoltatorii imobiliari.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
Copiii din comuna Maruntei au, din toamna trecuta, inca o scoala. In 2008 au fost finalizate mai multe lucrari in localitate.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) nu a incasat in acest an nici un leu de la SC BEST Recuperare Creante SRL, firma pe care a angajat-o sa ii recupereze creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Agentia de presa Reuters si-a relansat site-ul, care are un nou design si include mai multe comentarii si materiale politice, prin care se urmareste atragerea unei audiente generale catre pagina electronica, informeaza Media Guardian.
30% din suprafata Olteniei reprezinta arie naturala protejata. ONG-urile si firmele pot deveni administratoare ale acestor zone si pot accesa fonduri UE ne-rambursabile de pana la 25 de milioane de euro pe proiect.
Senatorul PSD de Sibiu, Viorel Arcas (foto) a adresat o interpelare Primului-ministru, Emil Boc, cu urmatorul subiect: "Cum isi bate joc Guvernul de agentii economici".
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Bulgaria reprezinta o atractie financiara pentru ca are printre cele mai mici impozite din UE. La vecinii nostri, impozitul pe profit este 10%, pe dividende 5% si se depune o singura declaratie pe an.
Puteti citi in continuare declaratia premierului Emil Boc pe tema acordului cu institutiile financiare internationale. "Guvernul a finalizat cu succes Acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala.
Millennium Bank a lansat un concurs cu premii consistente pentru a promova recent lansatul e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
DCNews informeaza : QED: nici in gluma publicul nu mai vrea Basescu (Autor : Val Valcu) DeCe News a facut un experiment:
google-analytics.com