Cautare

176 de rezultate pentru "esam" (3.61 secunde)
mariustuca.ro / Povestea despre tinerete fara batranete la Bella Medical SPA (Autoare: Magda Marincovici) Pagina Bella Medical SPA: Magda Marincovici, una dintre cele mai talentate jurnaliste, atasata de multi ani de lumea medicala, a facut o vizita la Bella Medical Spa.
Lumea este intre doua virusuri: AH1N1 si Zika. E vremea, deci, sa ne adresam medicului: prof. dr. Adrian Streinu-Cercel (Autoare:
Astazi, 7 aprilie 2011, am semnat decizia de inregistrare, si deci de protectie pe intreg teritoriul UE a primului produs cu Indicatie Geografica Europeana din Romania:
miscareaderezistenta: Cum se fac frumoase Angelina Jolie, Victoria Beckham, Demi Moore, Sandara Bullock, Gwyneth Paltrow (Autoare: Magda Marincovici) Angelina Jolie Angeline Jolie vorbeste despre fish pedicure.
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: Dificultatile absolventilor de a intra pe piata fortei de munca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
DeCeNews: Mesaj de la extraterestri? Vezi buletinul de stiri care a uimit Anglia Un buletin de stiri difuzat in anul 1977, la o televiziune din Anglia, a uimit o tara intreaga cand vocea prezentatorului Ivor Mills a fost acoperita de o alta voce.
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea? Teama de stomatolog a vedetelor a fost eradicata! Seara zilei de 29 septembrie i-a adus pe cei trei fata in fata cu binecunoscuta teama de stomatolog, dar si de cabinete dentare si controale stomatologice.
Gabriela Cretu: Femei din toate limbile, uniti-va! Limba incastreaza in ea structurile sociale si ierarhiile valorice;
Cotidianul informeaza: Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
FagureleCuMiere.ro are un stand in cadrul Food Revolution ce se desfasoara in acest week-end la Gradina Verona. Dan Capitanu, cel care conduce aceasta afacere, alaturi de sotia sa, Maria, ne asigura de faptul ca magazinul online al sau si al sotiei, de miere si produse apicole, ofera:
Emilia Arcan, senator PSD de Neamt si chestor al Senatului Romaniei, a sustinut o declaratie politica avand ca tema: Un mesaj patriotic si de demnitate pentru Europa.
DOCTORUL ZILEI: 11 secrete anti-imbatranire de la cel mai longeviv medic din lume. In fiecare dimineata beau un suc de portocale (Autoare:
Ce se intampla doctore: Dr. Horatiu Ioani, neurochirurg - Cum decurge interventia chirurgicala de hernie de disc (Autoare: Madalina Dragoi) Am aflat de la Dr.
MAGAZIN: Supermemoria AKASHA (Autor: DAN D. FARCAS) Am expus, de-a lungul mai multor articole, ipoteza conform careia civilizatii cosmice extrem de vechi, numite hipercivilizatii, ar trebui sa se afle, inca de multa vreme, in preajma noastra.
siblondeleganesc.ro: Nu faceti provizii, nu anulati concedii. Panica e mai rea decat coronavirusul - interviu cu medic epidemiolog si infectionist, dr.
Crama Histria este in partea Dobrogei, foarte aproape de Cetatea Histra. Avem in gama Ammos, Negru de Histria si Nicolaus.
Duminica seara grupul Divertis a facut o sceneta despre un partid nou, numit Partidul Mediocru Roman a carui simbol electoral este basca.
Astazi, pentru patru zile, si-a deschis portile cea de-a XIII-a editie a Targului National de Turism (TNT). Ca in fiecare an, TNT este asteptat de publicul larg, care il socoteste un barometru in ceea ce priveste vacantele de vara.
Ieri a venit la redactie un batrin din Bucecea. Am mai scris noi despre cazul lui si a inca 40 de cetateni din noul oras al judetului, nu stiu ce punere in posesie ilegala.
Acest articol a aparut in urma cu sapte ani. Il reiau in buna parte pentru ca mi se pare la fel de actual ca atunci, dar si pentru ca insumi am comis intre timp acea supralicitare publicistica a rolului politicii impotriva careia ma pronuntam.
google-analytics.com