Cautare

176 de rezultate pentru "esam" (2.97 secunde)
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat miercuri ca gestul presedintelui Senatului, Mircea Geoana, de a povesti despre alegerile din 2009 a fost unul "total nefericit", fapt care l-a compromis in ochii lumii pe fostul candidat la prezidentiale din partea PSD.
Machiavelli ro publica o stire Agerpres: Adrian Nastase:
Inpolitics informeaza: De ce flutura Basescu ideea demisiei de la Cotroceni.
NewsIn informeaza: Corina Cretu:
Presedintia Romaniei a transmis, luni, un mesaj cu prilejul sarbatoririi "Zilei Europei", in care arata ca este interesul Romaniei ca Uniunea Europeana sa continue sa se consolideze din punct de vedere politic si economic.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Cand discipolul isi intrece maestrul". In calitate de reprezentanti ai Forului Legislativ al Romaniei, stiti foarte bine, macar teoretic, ce presupune raspunderea ministeriala.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, marti, ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost unul constructiv si util, apreciind ca punerea in aplicare a mesajului fostului suveran tine de maturitatea societatii si a clasei politice.
Iliescu: Discursul Regelui, constructiv si util.
EVZ.ro informeaza : Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B:
Hydepark.ro: Declaratii aiuritoare (Autor: Andrei Alexandru) Am pastrat intr-un fisier mai multe declaratii facute in ultima vreme de politicieni de pe prima scena politica.
Analiza Inpolitics : Victor Ponta, intre Scylla si Caribda (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar parea de paradoxal, ultimele zile au toate sansele sa fie cele mai grele din cariera de presedinte pesedist a lui Victor Ponta, prins, ca niciodata, intre Scylla si Caribda.
HotNews informeaza: Traian Basescu: Vom ridica problema delocalizarii productiilor din UE catre Asia; Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European.
CorectNews : Opozitia anunta ca este dispusa sa colaboreze cu Puterea pe marginea legii electorale USL propune infiintarea unui grup de lucru format din reprezentanti ai Puterii si ai Opozitiei, care sa lucreze la noua lege electorala astfel incat actul normativ sa poata fie promulgat cat mai grabnic.
Sa recapitulam: Traian Basescu a parut ca-si accepta soarta. N-a obiectat la formarea guvernului Ponta. Acum intelegem de ce: s-a decis sa atace ministrii unul cate unul.
Inpolitics: Stelian Tanase:
Cotidianul: Trei intelectuali catre Barroso: "Sfatuiti-l pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele Romaniei" O noua scrisoare in atentia presedintelui Comisiei Europene Tot mai multi intelectuali incearca sa le explice liderilor europeni cum stau de fapt lucrurile in Romania.
AmosNews : Ponta:
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declaratie politica cu titlul: " Regionalizarea, incotro ?" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
google-analytics.com