Sa recapitulam: Traian Basescu a parut ca-si accepta soarta. N-a obiectat la formarea guvernului Ponta. Acum intelegem de ce: s-a decis sa atace ministrii unul cate unul. A inceput cu madam Dumitrescu. De ce cu ea? Pentru ca a fost secretar de stat in ministerul Justitiei, condus de Rodica Stanoiu. Si sa nu uitam ca in acea perioada basescu era cercetat penal in "Dosarul Flota". Bun, cum madam a iesit din peisaj, cum nu mai intereseaza pe nimeni daca a "plagiat"(desi decizia instantei era clara, nu era parte in procesul ala bizat, care treneaza de vreo sapte-opt ani, iar "plagiatul" nu a fost prea vocal in zilele alea), sau daca CV sau a fost "falsificat". Acum, daca tot se sesizase, CSM n-ar trebui sa ne spuna ce-a descoperit dupa ce a cercefrecat-o?
Cu Mang nu sunt sigur ca e mana lui. Mai degraba e a lui Funebriu, alt dement care crede ca totul inceope si se termina cu el. Vrea sa-si apere "reforma". E din filmul "Cum e turcul, si pistolul!"
Acum a venit randul lui Marga. E liberal, deci dusman, pentru ca e din ceata lui Tariceanu(nu in sensul propriu!), ala care l-a calcat pe nervi patru ani de zile. Nu atat faptul ca l-a comparat cu Mussolini l-a dernjat, ci faptul ca Marga are idei despre ce vrea sa faca in materie de politica externa. Or, se stie, aici basescu a dat si da masura geniului sau! Se vede, nu?
Drept pentru care, cu sprijinul SIE(condus de un liberal!), se acrediteaza ideea ca Marga e omul GRU! De ce? Pentru ca a evocat "prietenia" cu un tip, Fillipov, fost ministru al educatiei in guvernul Putin, acum hat, vreo paispe ani! Porcaria apare in "jurnalul de Chisinau"(unde a luat basescu un munte de voturi, nu?!), unde, netam-nesam, se apuca sa "analizeze" un nene, Petru Bogatu. Ma tem ca la ordin, c-asa-i la noi! Sunt prea batran ca sa mai cred in coincidente intamplatoare, ca sa zic asa!
Apropo de GRU: Iubitului Conducator, Mare Conducator si Machitor, nu i s-au intersectat niciodata drumurile la Amsterdam cu agenti GRU? Si nici de cand e la Cotroceni? Ca a dracului presa ticaloasa, cum povesteste ea despre niste neni care umblau cu valiza cu dolari dupa oamenii lui basescu, gen draga Stolo si Fecioara din Plescoi, pe motiv de ALRO si baietii destepti din energie. Sa zicem ca nu. Instrumentarea rusofobiei ii apartine, insa. Si aici se vede cel mai bine ca este mostenitorul direct al lui Ceausescu.
Nu stiu cat de bine ne face aceasta nebunie. Incepe o lupta surda pentru intaietate cu Victor Ponta. basescu nu stie sa fie decat distructiv. Nu va coabita. Cu nimeni! El vrea sa fie singur la comenzi. Chiar daca pentru asta trebuie sa-si sabordeze nava.
Cine urmeaza dupa Marga? Pentru ca urmeaza, fiti fara grija! Ponta nu va avea niciun moment de respiro! Un lucru e sigur: nu se va lasa pana nu-l va termina pe Marga. EvZ este pe post de gade. Il vor urma si alte oficine. De fapt, semnalul linsajului l-a dat HotNews. RL a preluat stafeta, impreuna cu EvZ.
Si aici intervine o alta problema: cea a ofiterilor acoperiti din presa si a neutralitatii politice a serviciilor de informatii. Pe care nu vrem s-o abordam, si cu atat mai putin s-o rezolvam. De asta suntem guvernati asa cum suntem, de asta statul a ajuns carpa de sters pe jos a unor indivizi fara scrupule...