Cautare

176 de rezultate pentru "esam" (2.94 secunde)
(Continuare) • HotNews.ro: Crin Antonescu: E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera Intrebari si raspunsuri:
Senatorul Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Adevarurile lui Traian Basescu care nu mai pot fi trecute sub tacere", pe care o puteti citi in continuare.
ANTENA 3: Abuzurile din Romania trec Oceanul. Scrisoare deschisa catre presedintele Barack Obama si secretarul de stat John Kerry Secretarul de stat John Kerry isi trimite un emisar la Bucuresti, in aceste zile.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Pensiile si salariile nu pot creste la un nivel satisfacator fara o reforma a sistemului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "A face politica in interesul oamenilor ", pe care o puteti citi in continuare.
Jurnalul National: Obiectivul strategic al Romaniei (Autor: Ion Iliescu) Ma tem ca aceasta campanie electorala, ca si precedentele, din ultimii 10 ani, a inceput prost.
Senatoarea Gabriela FIREA a sustinut o declaratie politica intitulata: Guvernul nu este nici al meu, nici al tau, ci al romanilor!.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Despre adevarata tehnocratie si mediocritate. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Reorganizarea CNADNR. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
HotNews.ro informeaza: Departamentul de Stat il lasa pe ambasadorul american la Chisinau sa-si explice singur declaratiile referitoare la Romania si Moldova (Autor:
SNP Petrom a aruncat o “bomba“ in curtea Rafo prin contestatia pe care a depus-o la dosarul de reorganizare judiciara a rafinariei onestene, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bacau.
Guvernul trebuie sa determine autoritatile locale sa aloce bani pentru infrastructura, altfel dezvoltarea acesteia nu va fi unitara. Un oficial al Ministerului Transporturilor este de parere ca numai asa zonele rurale isi pot atinge obiectivele.
ßeful Executivului, Calin Popescu-Tariceanu, si comisarul european pentru Agricultura, Mariann Fischer Boel, au discutat ieri la Palatul Victoria principalele probleme restante in domeniu, precum functionarea eficienta a Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura si a sistemului cadastral.
Care este perioada optima de planificare a carierei, care sunt pasii de parcurs si cum ne orientam daca vrem sa ne schimbam domeniul de activitate?
Banii frumosi pe care proprietarii de terenuri agricole - intravilane sau extravilane -ii pot obtine, ii determina pe cetateni sa isi ceara drepturile indiferent de varsta pe care o au.
Eforie Nord si Eforie Sud se confrunta, asa cum arata cotidianul nostru si saptamana trecuta, cu probleme extrem de grave in ceea ce priveste malurile si falezele, care au intrat intr-un avansat proces de eroziune.
Raiffeisen Asset Management anunta ca a inregistrat in primele doua luni de activitate randamente de 7,68% si 4,35% la cele doua fonduri de investitii pe care le administreaza - Raiffeisen Prosper si Raiffeisen Benefit.
Pentru multi aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana este cel mai bun lucru care se poate intampla.
Mircea Toader, secretar de stat PD in Ministerul Administratiei si Internelor, l-a acuzat in dese rinduri pe Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetean Galati, ca nu doreste ca Electrocentrale sa ajunga la municipalitatea locala.
In peisajul bancar din Craiova si-a facut de ieri aparitia o noua unitate. Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania.
google-analytics.com