Cautare

126 de rezultate pentru "camy beauty camy" (3.05 secunde)
Acestea sunt in prezent cel mai nou trend in industria de beauty si anti-aging, tot mai multe femei alegand sa introduca in ritualul lor de frumusete si astfel de produse speciale. ... Cu Beauty Help, frumusetea chiar vine din interior si inseamna, in primul rand, sanatate!
Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician si manager Careless Beauty Bucuresti ne-a impartasit detalii despre ingrijirea, prevenirea si tratarea corecta a tenului: ... Gama Careless Beauty indeplineste toate aceste conditii, iar retetarul nostru de preparare are la baza un Brevet de Inventie pe care l-am obtinut in anul 2006.
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris.
Organizat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilioanele C1, C2 si C4, Cosmetics Beauty Hair constituie unul dintre cei mai puternici promotori ai industriei cosmeticelor din tara noastra, fiind o manifestare de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. ... Ia ce au gasit iubitorii de beauty acolo: Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd.
Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos. ... Salonul Hello Beauty, Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine. ... Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine si lansarea salonului Hello Beauty," a precizat Dana Savuica.
Frumusetea nu tine doar de exterior, ci si de interior, asa ca Beauty Help va dezvaluie secretele mentinerii sanatatii, frumusetii, tineretii tenului din interior si va oferi momentul descoperirii unui produs minune. ... Cand frumusetea vine din interior, se numeste Beauty Help!
Top Beauty Trade Show 2016 este locul unde ne putem intalni, intre 29 septembrie si 2 octombrie, daca decideti sa va faceti un dar: ... Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016. ... Andreea Marin iubeste produsele Top Line si s-a bucurat in exclusivitate de serviciul Beauty Concierge.
Recent, la Miko Beauty Center din Bucuresti, a avut loc un eveniment adresat presei, dar si celor din domeniul beauty si al sanatatii. ... Un alt aparat achizitionat recent de la cei de la Miko Beauty Center este si Huber Motion LAB (platforma oscilanta).
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu. ... Elena Chiriac a precizat ca investitia in Velvet Beauty & Spa se va amortiza in zece ani.
Shades Beauty Lounge din strada Lisabona, nr 11 si Mamicaurbana.ro organizeaza in curand un eveniment inedit, dedicat mamicilor, ce isi propune sa aduca in atentia invitatelor cele mai exclusiviste coafuri pentru perioada sarbatorilor.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
Farmec cu Gerovital Plant, Meli Melo, Elizabeth Arden, Beauty Help, Diamond by Adesgo si Rowenta au oferit premii la raspunsurile corecte pe care le-au primit din partea publicului, printr-o interactiune activa si plina de interes fata de produsele promovate.
Evenimentul Italian Beauty and Care Day va avea loc pe 15 iunie, intre orele 12:00 - 17.00.
Profesionistii de la Beauty One, alegerea nr. ... make-up, hairstyle, beauty tips si nu numai. Proiectia filmului va incepe de la ora 20:00.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
Tehnologia revolutionara Ion Beauty Manager in tratamentele cosmetice profesionale cu produse cosmetice si dermocosmetice profesionale, originale, cu eficienta crescuta.
afaceri, tehnologie, automobile, turism si beauty. ... - Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite;
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1.
google-analytics.com