Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca : Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
Pe langa celebra "Fairytale", piesa invingatoare la Eurovision, Alexander Rybak a facut si un duet cu Paula Seling, aducand telespectatorilor TVR 1 noul lor single, "I‘ll Show You", o piesa compusa de el.
Tot la Danutz SRL, Alexander Rybak a cantat la vioara impreuna cu Gelu Voicu si taraful sau de muzica populara romaneasca si a invatat sa danseze folclor romanesc, alaturi de ansamblul de dans "Burnasul" din Alexandria, primind in dar o plosca traditionala de tuica si o ie cusuta manual. Invitate la Danutz SRL sa cante noul lor single, "Today Is My Birthday", fetele de la Amadeus au primit o promisiune de la Alexander Rybak : aceea ca va compune o piesa special pentru ele.
Frumusetea romancelor l-a lasat pe Alexander cu gura cascata la propriu. Fermecat de tinerele din platoul Danutz SRL, norvegianul s-a intrerupt cantecul pentru a le saluta cum se cuvine. Gestul i-a fost rasplatit cu o parada de costume de baie, prezentata la rugamintea lui Dan Bitman, de Octavian Ursulescucu, cu haru-i binecunoscut.
Invitat la rubrica "Un Diamant la SRL", Octavian Ursulescu a fost admirat de Alexander Rybak, care l-a rugat sa il prezinte in stilul sau caracteristic.
Retrospectiva realizata de Dan Bitman, cu imagini din vechile prezentari ale lui Octavian Ursulescu au revelat telespectatorilor cariera unui jurnalist inegalabil, a carui viata si vasta experienta profesionala, daca ar fi transpuse intr-o carte ar deveni cu siguranta bestseller.