Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (2.99 secunde)
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
Aseara, m-am uitat o vreme la emisiunea lui Gadea. ... Am urmarit emisiunea si nu am nimic de reprosat, dar voi?
Pentru emisiunea cu scadenta la 90 de zile, cumpararea de certificate se poate face de pe 2 pana pe 26 noiembrie in zilele lucratoare, iar plata va avea loc in intervalul 31 ianuarie - 24 februarie 2005, tot numai in zilele lucratoare.
Dupa cum informeaza MFP, pentru emisiunea cod 1086, cu termen de scadenta la 90 de zile, dobanda de 13,5 la suta pe an, subscriptia se face in data de 30 noiembrie 2004 si in datele de 02, 03, 07, 08, 09, 10, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28 si 29 decembrie 2004, iar termenul de rascumparare sunt zilele de 28 februarie 2005 si in martie 02, 03, 07, 08, 09, 10, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28 inclusiv 29 martie 2005.
Finantele renunta la emisiunea de titluri de stat Surplusul de bani care permite si atatea rectificari bugetare se reflecta si in poli-tica Ministerului Finantelor Publice (MFP) in privinta titlurilor de stat. ... Precizam ca emisiunea de titluri reprezinta o forma de imprumutare a statului de la populatie.
Valoarea initiala a emisiunii a fost de 200 de mili-oane de lei, dar BCR a majorat emisiunea pana la nivelul subscrierilor. ... Emisiunea de obligatiuni este cotata cu "A minus" de catre Fitch Ratings si cu "BBB minus" de catre Standard&Poor's.
Ion Cristoiu a parasit emisiunea "Sinteza zilei" dupa alegerile parlamentare de anul trecut, cand PSD-PC a intrat la guvernare alaturi de PD-L, sustinand ca nu ar mai putea fi considerat obiectiv atat timp cat patronul postului e implicat in guvernarea statului.
Mircea Badea nu a trecut atat de usor peste eroarea mai degraba intentionata a blondei de la Turism si a comentat foarte spumos gestul ei, in emisiunea "In gura presei", jongland intr-un mod deontologic si haios cu acelasi cuvant folosit de Udrea:
Toti participantii la emisiunea concurs "Testul de Afacereza" vor fi recompensati cu abonamente la revista Monez Express. Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.
Mihai Gadea nu vrea sa-l reclame in justitie pe Basescu "Am comentat si in emisiunea de aseara si voi mai oferi si in seara aceasta o replica.
Intr-un interviu acordat unui ziar central, Traian Basescu sustine ca in emisiunea de la Realitatea TV s-a dus intr-o emisiune-capcana.
• Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
La emisiunea Romania, te iubesc!, telespectatorii Pro Tv International pot vedea ca in timp ce unele investitii de milioane sunt amenintate de faliment, piata de arta e in crestere, in ciuda numarului de cumparatori mai scazut fata de 2009.
Emisiunea va fi 'Nasul ', vom fi tot asa, seara de seara... ... Radu Moraru preia, si il invidiez pentru asta, o televiziune de la zero, in calitate de director general", a completat Ion Cristoiu, invitat in emisiunea de marti seara.
CNA a sanctionat TVR cu somatie publica, in data de 9 decembrie, dupa ce mai multe personalitati si reprezentanti ai comunitatii evreiesti au protestat, solicitand postului public "sa se delimiteze in mod ferm de afirmatiile facute in emisiunea amintita si sa sanctioneze pe cei care sint raspunzatori".
In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
Emisiunea debuteaza cu "Sibiul si imprejurimile", o productie a Studioului teritorial Cluj.
Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58. ... Concubina regelui a intrecut emisiunea Acces direct (2,7% rating si 10,5% cota de piata) si la nivel urban.
google-analytics.com