Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a anuntat ca pleaca de la B1 TV, impreuna cu echipa sa, pentru a se implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS urmeaza sa o lanseze.

Director general la televiziunea companiei RCS&RDS

"Echipa 'Nasul' se opreste foarte putin, pentru cateva zile, in luna decembrie. Se inchide un parteneriat extraordinar cu Bobby Paunescu, de 10 ani, si B1 TV. Vom da un comunicat de presa impreuna, nu ne-am certat, ramanem prieteni... Dar 'Nasul' merge mai departe, continua, pe un alt proiect, de alt tip. Emisiunea va fi 'Nasul ', vom fi tot asa, seara de seara... Incepem un alt proiect si veti citi probabil zilele urmatoare mai multe precizari. E din scurt", a declarat marti seara, in timpul emisiunii "Nasul", Radu Moraru.
"Nu e o plecare de suparare, e o promovare. Radu Moraru preia, si il invidiez pentru asta, o televiziune de la zero, in calitate de director general", a completat Ion Cristoiu, invitat in emisiunea de marti seara.

Domeniul Zecetv.ro, rezervat

Domeniul de internet Zecetv. ro al viitorului post de televiziune a fost deja inregistrat la OSIM de catre Adrian Buca, producatorul emisiunii "Nasul". Firma prin care s-a facut inregistrare, Fire Breaking News, ii are asociati pe Ioana Reit (sotia lui Adrian Buca, prezentatoarea emisiunii "6!Vine presa") si Anda Blindu (asistenta lui Radu Moraru). "Am stabilit deja grila de programe", ne-a spus Adrian Buca.