Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (3.10 secunde)
Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.
Irina Constantin) Alexandru Ganci a vorbit, la Antena 3, in emisiunea Conspiratii, despre alimentele care ne afecteaza inteligenta. Intrebat despre factorii care intervin in formarea unei populatii cu nivel scazut de inteligenta, Alexandru Ganci a raspuns, in emisiunea Conspiratii de la Antena 3:
As vrea sa vad si eu un intelectual care-l voteaza pe Basescu, mi-a spus deunazi, incintat de optiunea-i subinteleasa, un artist bucurestean aflat cu treburi profesionale in urbea noastra.
M-am uitat la emisiunea aia de la TVR cu candidati la presedentie si nu m-am putut abtine sa nu ma gindesc ce pervertit a ajuns votul la romani.
Sa moara de infarct liberalii care urmareau emisiunea, si alta nu! ... Fara indoiala au votat la greu liberalii care il injurau, printre dinti, in timp ce urmareau emisiunea.
- Mai mult decat un concert, sunt invitata la National FM miercuri, 19 mai, la ora 12:00, in emisiunea de televiziune "Portret de vedeta" care se transmite simultan si la Radio. ... Voi participa in emisiunea Roxanei Iliescu la B1, Marti 18 mai.
Acesta a prefatat derby-ul in emisiunea Sport Center, de pe Orange Sport, unde coleg de platou i-a fost Basarab Panduru. In emisiunea moderata de Silviu Tudor Samuila puteti urmari si toate reactiile dupa confruntarea dintre Farul si CFR Cluj.
Prin eforturile fiecaruia dintre cei care au vazut emisiunea si dramele copiilor din comuna Vartoape, judetul Teleorman, vom reusi sa refacem scoala puternic afectata de inundatii, pentru ca cei aproximativ 300 de elevi care invata aici sa aiba din nou conditii decente si igienice de invatat.
Dand crezare cifrelor prezentate de postul public de televiziune, emisiunea in cauza a fost urmarita de peste un milion si jumatate de romani.
primar m-a scos mincinos la emisiunea televizata la care am fost impreuna, dar v-am adus articolul din ziar, unde se lauda cu submarinul.
Metin Cerchez acuza Politia de complicitate la furtul de carburanti Imediat dupa emisiunea care a generat scandalul, a iesit la rampa si fostul deputat Metin Cerchez, care a acuzat politia de complicitate la furtul de carburanti petrolieri, prin acoperirea unui comisar sef, despre care s-a crezut ca lucreaza in complicitate cu hotii.
"Imi asum tot, inclusiv emisiunea". DEMISIE DE DRAGUL LUI In octombrie 2005, Elena Udrea si-a dat demisia de la Cotroceni.
Cu..., tineti minte emisiunea de acum 6 ani, 7 ani, si Cristian Tudor Popescu, si altii parca veneau cu argumente, veneau..., nu cu atmosfera asta otravita, pe care astazi o vezi pe televiziuni.
"Sa-l intrebati pe presedinte la emisiunea de diseara daca se gandeste sa retrimita legea pensiilor la parlament inainte de promulgare pentru a fi revotata, din cauza suspiciunilor de frauda care planeaza asupra ei".
Din nou Liderul PSD spune ca Traian Basescu ar putea fi suspendat daca va refuza sa desemneze premierul din partea USL in 2012. Afirmatia a fost facuta la emisiunea lui Stelian Tanase 3X3 de la Realitatea TV.
Actorul nu si-a ascuns admiratia pentru stilul oratoric al lui Basescu. Declaratiile au fost facute in emisiunea lui Stelian Tanase 3X3 (trei ori trei).
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.
E o sansa pentru mine”, i-a spus Emil Hurezeanu lui Cosmin Prelipceanu, in emisiunea Jurnalul de seara, de la Digi24.
Ionut Tene) Acum cateva luni am fost mirat ca a reaparut intempestiv Marian Munteanu, fostul lider al Pietei Universitatii din 1990, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV (clujenii hatri o mai numesc Jocul de glezne de la Hellvig TV).
Prin februarie anul asta, cand Nicusor Dan era pentru presa romana doar o virgula, nici macar un punct si virgula, ca sa nu mai vorbim de punct, l-am batut la cap pe Silviu Manastire, in stilul meu patetic, ivit cand fac pasiuni gratuite pentru o cauza, sa-l invitam pe Nicusor Dan la un dialog la emisiunea sa, Dosar de politician.
google-analytics.com