Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: "Mi-am dat seama ca sunt un tampit daca nu incerc sa o cuceresc pe Cristina".
Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Prezentatorul "Drept la tinta" spune ca a asteptat un semn divin pentru a o aborda pe cea care ii este acum iubita.
"Inainte sa-i spun Cristinei ce simt pentru ea, l-am intrebat pe Dumnezeu ceva... Am primit un semn si acest lucru a fost edificator pentru mine, pentru ca tot ceea ce a urmat a fost incredibil", a declarat Madalin.
"A fost singura oara in viata mea in care m-am gandit la o femeie atat de mult si mi-am dat seama ca daca nu fac pasul acesta sunt un tampit", a adaugat vedeta de televiziune, citat de Agentia de presa mondena.
Pe de alta parte, Madalin Ionescu, noua vedeta a postului a Kanal D, a declarat pentru emisiunea "D-Paparazzi" ca nu a mai avut niciodata sentimente atat de puternice pentru o femeie, precum are acum pentru iubita sa, Cristina Siscanu, anunta un site specializat pe monden.
Viitorul prezentator al emisiunii "Drept la tinta" a dezvaluit ca a asteptat un semn al divinitatii inainte de a o anunta pe Cristina ca o iubeste.
"Inainte sa-i spun Cristinei ce simt pentru ea, l-am intrebat pe Dumnezeu ceva...Am primit un semn si acest lucru a fost edificator pentru mine, pentru ca tot ceea ce a urmat a fost incredibil. A fost singura oara in viata mea in care m-am gandit la o femeie atat de mult si mi-am dat seama ca daca nu fac pasul acesta, sunt un tampit", a declarat Madalin, pentru "D-Paparazzi".