Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (2.70 secunde)
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Ma uit cu placere in fiecare seara la emisiunea "Lumea lui Banciu", difuzata la B1 TV. ... vedetele din show-biz-ul romanesc), dar absolut degeaba!", a conchis Banciu in emisiunea sa.
Potrivit unor surse din media, Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential si ministru al Muncii va fi invitatul permanent al Madalinei Medeleanu si Emil Hurezeanu la emisiunea"Romania politica" de la Realitatea TV.
Cum s-a legat emisiunea ta, "Secvential"? ... Sunt foarte multi oameni care ne scriu si ne marturisesc ca invata lucruri din emisiunea asta.
Pe ecran era afisat un text in care se preciza ca postul a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului pentru imaginile cu fostul premier in fundul gol, imagini difuzate in emisiunea nocturna de chilotareala a lui Dan Capatos, intitulata sugestiv "Un show pacatos".
Pe ecran era afisat un text in care se preciza ca postul a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului pentru imaginile cu fostul premier in fundul gol, imagini difuzate in emisiunea nocturna de chilotareala a lui Dan Capatos, intitulata sugestiv "Un show pacatos".
"Oarecum intr-un sistem pe care eu l-am studiat ca jurist, din epoca stalinista, am fost acuzat de ceva, dupa care ramane sa dovedesc eu ca nu sunt vinovat ca i-am intrerupt eu emisiunea unui distins jurnalist, domnul Mircea Marian.
"Nu credeti totusi ca emisiunea a fost facuta pentru scopuri comerciale, de rating? ... Emisiunea n-a fost facuta despre tine, ci despre lichele, oportunisti, farseuri, ori matale nu esti de niciunele.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
Ion Cristoiu va fi invitatul permanent in emisiunea Aktualitatea de duminica, moderata de Andrei Badin, care va modera, in continuare, și emisiunea Aktualitatea B1, de luni pana vineri, intre orele 18.30 și 20.00.
Pe vremea aceea, Iuliana prezenta la TVR emisiunea "O vedeta populara", si a fost martor direct la impacarea Mariei Ciobanu cu Ion Dolanescu. ... "L-am cunoscut pe Ion Dolanescu in anii cand prezentam emisiunea "O vedeta populara", la TVR 1.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
De data aceasta, postul care va gazdui emisiunea este Prima TV. ... "Daca finalizam discutiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi in grila de programe de la toamna.", a declarat Cristian Burci pentru Pagina de Media.
In ziua in care noul complet de judecata a respins toate exceptiile ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie, Antena 3 a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un reportaj bazat pe dezvaluirile Wikileaks.
Totul a pornit in urma cu aproape doua luni, cand Mihai Gainusa a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca "Un nemernic de la Prima TV a otravit ieri toata suflarea din acvariul Cusurgiilor", facand aluzie indirect la colegii de la emisiunea de acum concurenta, "Cronica Carcotasilor", al carui producator este Serban.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Replica lui Nastase a venit dupa ce Radu Banciu l-a tot atacat in emisiunea sa de la B1 TV: ... Sa-l injur pe Bombonel, a spus Radu Banciu in emisiunea sa de la B1 TV.
In prezent, continua filmarile pentru emisiunea CALEA SPRE REUSITA, iar sesiunile sau munca de profesor, nu o impiedica, deloc si asfel le impaca pe toate!
Audientele inregistrate de emisiunea pe care o prezinta sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e si firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.
google-analytics.com