Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (3.02 secunde)
mesajele in clar transmise prin intermediul Realitatea TV, in special din emisiunea Jocuri de putere, majoritatea fiind lansate de Rares Bogdan (vezi echivalenta cu alegerile prezidentiale din 2014);
Exact in emisiunea de la Antena 3 din 8 martie 2018, in care isi prezenta propriul sondaj, Marius Pieleanu de la Avangarde a facut insa o precizare extrem de importanta pentru analiza noastra:
Fitch a anuntat ca ar putea acorda ratingul „BB plus“ pentru emisiunea de obligatiuni pe care vrea sa o lanseze Banca Comerciala Romana (BCR).
Se plateste o redeventaPrezent joi seara la emisiunea „Nasul“ de pe b1 TV, premierul Emil Boc a sustinut ca nu va ezita sa se adreseze organelor judecatoresti, inclusiv Parchetului, in cazul in care modul de incheiere a ultimului act aditional la contractul dintre ANRM si Sterling indica elemente de raspundere penala, luand, totodata, in calcul posibilitatea anularii contractului daca va fi nevoie.
Bogdan Chirieac vorbeste cu Presedintele PSD, Mircea Geoana, despre acest subiect, sambata, pe TVR1, de la ora 13.00, in emisiunea "De la Est la Vest".
Este asistenta Adrianei Bahmuteanu in emisiunea "La sueta cu Bahmu" si de ceva timp traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de cunoscutul regizor George Ciubotaru.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ieri ca nu a vazut emisiunea respectiva, dar ca va solicita stenograma pentru a vedea daca afirmatiile Rodicai Stanoiu se incadreaza in depasirea acelei a€žlinii a partiduluia€œ dincolo de care se dau sanctiuni.
Poate ca ati urmarit emisiunea Oanei Stancu plus Adrian Ursu, "Exces de putere", probabil cea mai dura emisiune de ancheta politica - adica de devoalare a coruptiei in toate ramificatiile ei - programata sambata seara, de la sapte fara un sfert, cand lumea are cu totul alta preocupare.
In conditiile in care emisiunea nocturna revine pe micul ecran in 3 septembrie, postul de televiziune a trecut deja la scoaterea cadrelor cu Andreea Mantea din reclamele productiei, scrie click.ro.
Este vorba despre avocatul Gheorghe Piperea, a anuntat Mihai Gadea, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Gheorghe Piperea este cunoscut pentru articolele sale de opinie, dar este si unul dintre sustinatorii Legii darii in plata.
In emisiunea 60 de minute a televiziunii CBS, din luna mai 2017, Bigelow a declarat ca este absolut convins de existenta extraterestrilor si de faptul ca OZN-urile viziteaza Pamantul.
Riscul constant sa se reduca acoperirea creste in aceste cazuri emisiunea de radiatii. 5. Nu tineti celularul lipit de ureche sau in apropierea capului in timp ce sunati pe cineva, cand radiatiile sunt mai puternice.
Riscul constant sa se reduca acoperirea creste in aceste cazuri emisiunea de radiatii. 5. Nu tineti celularul lipit de ureche sau in apropierea capului in timp ce sunati pe cineva, cand radiatiile sunt mai puternice.
"Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui.
Teo Trandafir a revenit in televiziune, la Kanal D, unde realizeaza emisiunea "Teo Show". Invitata primei editii a fost Mihaela Radulescu.
Adrian Cristea vine luni la emisiunea "Acces direct" pentru a vorbi despre relatia cu Bianca Dragusanu si casnicia acesteia cu Victor Slav.
Seara, cei doi artisti sunt invitati in emisiunea lui Florian Lungu de pe TVR2 (Noapte indigo - Sa fie intr-un jazz bun!, miercuri 12 noiembrie, orele 23:00).
Va mai avea o fetita!", a declarat Simona Gherghe, miercuri, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1. Roxana Iliescu s-a casatorit in vara anului 2014 cu Paul Gabor despre care spune ca este barbatul visurilor ei.
Emisiunea avea o mare audienta si, intr-una din zile, realizatorul, incantat, mi-a spus ca a primit un telefon de felicitari din partea Casei Regale si a fost rugat sa-mi transmita o invitatie la Versoix.
- Ati afirmat la emisiunea Chestiunea zilei ca in copilarie chiuleati de la orele de sport; e adevarat? - Da, e adevarat si nu am mai spus ca nu chiuleam numai de la orele de sport ci si de la cele de matematica.
google-analytics.com