Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (3.09 secunde)
CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. ... - Urmatoarele doua zile, Rares Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere, a fost raspunsul lui Cozmin Gusa.
La fondul cauzei s-a constatat ca exista fapte prescrise Mieruri seara, in emisiunea "Sinteza Zilei", au fost prezentate pasaje din motivarea instantei care initial decisese sa nu-i condamne pe cei 8 grei din fotbal in Dosarul "Transferurilor" acum aproape 2 ani.
Emisiunea "O data-n viata" - (Iuliana Tudor si Titus Munteanu au ridicat premiul) - pentru implicarea sociala intensa, promovarea si sustinerea unor cazuri impresionante in cadrul emisiunii (3 cazuri pe editie) dar si a tinerilor talentati fara posibilitati de afirmare.
Pentru promovarea sportului si a vietii sanatoase, prin emisiunea "Kilocruciada", a primit un premiu international acordat de Federatia europeana de Fitness si Body-Building.
Steve Vai va fi prezent joi, 30 mai, la TVR 2, de la ora 19.00, in direct in emisiunea "Romania frumoasa". Emisiunea este difuzata simultan si online, pe portalul video al Televiziunii Romane - TVR+.
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Ospetii s-au delectat cu un meniu variat, friptura de porc mistret si caprioara, iar atmosfera petrecerii a fost intretinuta de Daniela Gyorfi, trupa de balet din emisiunea "Duminica in familie", Nicolae Voiculet, alaturi de care sarbatorita a si cantat cateva piese, dar si de alti artisti.
Folclor, colinde, muzica lautareasca si dance se regasesc in emisiunea Ramonei Badescu. ... Emisiunea lui Horia Virlan, Cireasa de pe tort.
Sebastian Eduard Actorul Marius Manole a acceptat propunerea lui Marius Tuca de a face o emisiune matinala, impreuna, la SmartFM, pe 107.3.Emisiunea va incepe ca de obicei, la opt si ceva si va dura pana spre orele 11.
A fost data in care actorul a acceptat propunerea liderului radioului de a realiza impreuna emisiunea de dimineata.
O adevarata tragedie a lovit-o pe Michaela Niculescu, acum in varsta de 31 de ani, fosta "Mica" de la emisiunea pentru copii "Abracadabra".
Cel care l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV este milionarul Cosmin Balcacean, deranjat de atitudinea vedetei in cazul divortului sau de sotia Dana, dezbatut toata toamna trecuta de lumea mondena, inclusiv in emisiunea lui Maruta.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca. ... Era oarecum impacat, in conditiile in care altcineva poate s-ar fi revoltat", a declarat Mariana Cojocaru la emisiunea de la Kanal D.
Chef Florin Dumitrescu a facut recent, la emisiunea Masterchef, o gafa de proportii si a fost sustinut si de catre ceilalti jurati!
Evenimentul care este considerat fatidic, dar nu a fost, de fapt, al vizitei lui Mircea Geoana la Vintu a avut loc cu o zi inainte de dezbatere, dupa o vizita la Iasi, care a fost de mare succes, si dupa emisiunea lui Mihai Gadea, o emisiunea reusita la Antena 3, urmand ca a doua zi sa se desfasoare marea dezbatere a alegerilor prezidentiale din 2009, negociata cu staff-urile de campanie, a explicat Cozmin Gusa.
Aproape in fiecare seara, Gadea isi anunta telespectatorii (tot mai putini!) ca in emisiunea lui detoneaza cate o nucleara. ... In luna octombrie, emisiunea lui s-a clasat pe locul cinci la audienta, fiind batut de RTV si chiar si de Dana Grecu cu vrajitoarea si cititorul in stele.
De unde dai, Dumnezeu iti da!, a spus artista aseara, in emisiunea lui Dan Capatos, XtraNight Show.
google-analytics.com